Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Klaniam,

Niestety macie panowie niezwykle wysoko postawiona poprzeczke jesli chcecie zostac Krolami Hardkoru --->

Jeszcze wzgledem alpejskich doswiadczen. Pewnie ze mozna Alpy obleciec na singlu i to calkowiecie sztywnym, w koncu na Blanka to przyslowiowy emeryt w papciach wejdzie ale musisz przyznac Janislaw ze jakbys tam byl na swoim Blaszanym Kucyku to odrazu +20 do Radochy i +15 do Szybkosci.

Szacunek...

I.

• Mod Team

Klaniam,

Prosta sprawa ;)

Przesledzcie zeszloroczny watek. 75% to oftopiczne banialuki na temat golenia nog, picia i jak najbardziej absurdalnych konkurencji. Nie ma sensu powtarzac tego od nowa :) Trzeba jakiegos nowego zapelniacza tematu wykoncypowac...

Szacunek...

I.

Już pada wielki offtop :D Po za tym rok temu nauczyliśmy się że to i tak czasu nie przyśpieszy ;)

Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. ;) Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. :D

Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej :wallbash:

Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. :) Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. :bye2:

Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej :)

Spoko Kuba, tak jak na pierwszym zlocie, w niedzielę jak już się wszyscy rozjechali i udało nam się po długich bojach rozpalić ognisko z mokrych drew by ciepła strawa czekała na ostatnich strudzonych jeźdźców, tak tym razem się ognisko jakieś zmajstruje, a nawet lepsze :]

nieskładne to moje zdanie trochę, pardon, ale akademik robi swoje... ;/

Pozdrower xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...