Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślał ktoś żeby zostać dłużej ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Sam nick o tym świadczy, że latać lubi Wymyślimy coś fajnego Ja może jakiś ochraniaczy się już dorobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja może po zlocie ruszę na wschód dalej i po Bieszczadach kręcić będę albo tydzień przed... nie wiem, zależnie jak będę finansowo stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jak pogoda dopisze [patrz nie będzie lało] to i owszem, można sobie weekend przedłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja niestety w tym roku odpadam z dłuższym pobytem ze względu na sesję.. Ale na zlocie mam nadzieję się stawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 przydałaby się jakaś zniżka dla poprzednich uczestników Zlotu co do przymusu wpłaty zaliczki Czy jest ewentualna możliwość wpłaty ratalnej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zrób kurs masażu to jeszcze ładnie zarobisz na tym zlocie Chłopaki tu chcą zrzutkę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślał ktoś żeby zostać dłużej ... ? Właśnie z krzyżackich ziem to mi się nie opłaca tak na weekend tylko, więc chyba ze 2-3 dni dłużej zabawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Klaniam, Niestety macie panowie niezwykle wysoko postawiona poprzeczke jesli chcecie zostac Krolami Hardkoru ---> Jeszcze wzgledem alpejskich doswiadczen. Pewnie ze mozna Alpy obleciec na singlu i to calkowiecie sztywnym, w koncu na Blanka to przyslowiowy emeryt w papciach wejdzie ale musisz przyznac Janislaw ze jakbys tam byl na swoim Blaszanym Kucyku to odrazu +20 do Radochy i +15 do Szybkosci. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ivan myślę, że jakby któryś trzasnął backplip-a na Jubilacie w terenie to byłby większy kozak Ale raczej żeden z nas nie da rady;p A Alpy pozostają u mnie jedynie tylko marzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Co tam, zawsze można przynajmniej próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 eee tam na jubilacie... na ostrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja nie rządam od was ekstremy, wystarczy jak zrobicie numer z postu Ivana na BMX-ie, ktoś chętny ???. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No tak Flash na swoim sławnym Ostrym... Na wyprawach RWM już kilka razy słyszałam jak Ostre wymiatało w terenie Niczym Człowiek Legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nie mylic 'Flash' z Flash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja nie rządam od was ekstremy, wystarczy jak zrobicie numer z postu Ivana na BMX-ie, ktoś chętny ???. Ja chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Odniosłam wrażenie i mam nadzieję że mylne. Wydaje mi się że rok temu bardziej ludzie przezywali organizację zlotu niż w tym... ale mam nadzieję że to chwilowa cisza przed burzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Taka ładna pogoda, też wolałbym pojeździć niż siedzieć przed kompem Inna sprawa to byc może zaufanie w pewną organizację być może doświadczonych organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Pierwszy Zlot był tak profesjonalnie zorganizowany, że nikt się nie martwi o kolejny Zresztą zostało jeszcze trochę czasu do czerwca, ale faktycznie trochę ucichło na temat Zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Klaniam, Prosta sprawa Przesledzcie zeszloroczny watek. 75% to oftopiczne banialuki na temat golenia nog, picia i jak najbardziej absurdalnych konkurencji. Nie ma sensu powtarzac tego od nowa Trzeba jakiegos nowego zapelniacza tematu wykoncypowac... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Już pada wielki offtop Po za tym rok temu nauczyliśmy się że to i tak czasu nie przyśpieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Już pada wielki offtop Po za tym rok temu nauczyliśmy się że to i tak czasu nie przyśpieszy Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Trzeba jakiegos nowego zapelniacza tematu wykoncypowac... Szacunek... I. Właśnie Panie Ivanie (Czarowniku Ivanowie xD) ponoć coś żeś wykombynował na wczesną wiosnę we górach poblyskich. Prawda to aby...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Да "uszolot" пригласила его к себе в Пенины, в то время, когда посетит родинуv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej Spoko Kuba, tak jak na pierwszym zlocie, w niedzielę jak już się wszyscy rozjechali i udało nam się po długich bojach rozpalić ognisko z mokrych drew by ciepła strawa czekała na ostatnich strudzonych jeźdźców, tak tym razem się ognisko jakieś zmajstruje, a nawet lepsze :] nieskładne to moje zdanie trochę, pardon, ale akademik robi swoje... ;/ Pozdrower xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.