Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Aż chyba tandemem przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Spoko, już ja coś wymyślę Lookas dawaj! Gdzie można jubilata starego dostać za grosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Też mam na kołach 20" ale brak kasy na reanimacje Robert, takimi samochodami jeżdżą "Tom skupuje Złom" tam dość tanio są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jak sądzę, masażystka będzie jeszcze bardzo poważnie do przedyskutowania sądzę że w okolicach Szczawnicy będzie się dało gdzieś załatwić ten temat na szybko dla mnie 2 szt. :D B) :D Aż chyba tandemem przyjadę No to ci sie tylko jedna masazystka zmiesci A co z druga? Bedzie musiala z buta za wami biegnac. I wieczorem to ty bedziesz musial ja masowac W sumie ... to tez mila perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Wezmę ją na ramę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Arek nawet nie wiesz ile masażystek można zmieścić na 1 rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Wezmę ją na ramę... Obawiam się, że po tym masaż będzie konieczny tym bardziej A co do masażystki - ja też, ja też!! I nie tylko Stachmaister zawita na nowej maszynce Choć moja już praktycznie ukończona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Arek nawet nie wiesz ile masażystek można zmieścić na 1 rower... A ja do dzisiaj bylem taki dumny, ze kiedys jachalem w siedem osob maluchem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja tej masażystce mogę zabrać rower i ją holować coby miała siły żeby mnie wymasować Jestem ciekaw ile nowych maszyn pojawi się na zlocie, moja w porównaniu do innych pewnie bedzie uboga, ale i tak będzie fajna bo moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zanosi sie na powazna konkurencje dla Interbike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Obawiam się, że po tym masaż będzie konieczny tym bardziej Właśnie o to chodzi jeśli moja rama okaże się niewygodna, może i sama masażystka będzie potrzebowała masażysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A co to interbike ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Propo Jubilatów: Mam 3 takowe w domu, można by było na zlocie skoczyć po nie - do domku od schroniska 7 km:D Uwaga: Będę kręcił filmik Jubilat Extreme - chętnie od kogoś użyczę full-faca i wszelakie ochraniacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Potrzebujesz jeszcze kogoś do filmu? Bo bym się pisał Lookas, w focie Superman! mówiłem coś o pracy nad nową choreografią... rozgryzłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No właśnie kilka osób by się przydało:D Kamerzyści i "zjazdowcy" Więcej info PW/GG BTW. Już o tym mówiłem Ivanowi. Na mój tekst, że będę królem pinkbika, on stwierdził, że będę królem, ale oddziału intensywnej terapii, więc jak ktoś ma zamiar wystąpić w tejże produkcji radzę wykupić ubezpieczenie:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ubezpieczenie mam Jeszcze tylko czego oczekujesz na filmie Możesz mnie wpisać na listę kaskaderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dobrze, że nie królem sedesów Choć po tym nagraniu to kto wie http://www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 - Zjazd z Radziejowej - 2 metrowy drop Tyle wystarczy Niestety, Jubilaty trzeba będzie poddać tuningowi, tzn. zespawać ramę w miejscu jej składania, a także, jak będzie taka możliwość zmienić opony. Na razie największy mój wyczyn to 1m drop, całkiem bezpiecznie, tylko troszkę koło się pogięło:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 To ja z wami na jubilat extreme z AZS-u mam jakieś ubezpieczenie od sportów ekstremalnych, nie wiem o co chodzi, ale chyba jubilat się łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Widzę, że mamy prawdziwych hardcore'ów Ja to mogę co najwyżej dzwonić po pogotowie jeśli zajdzie taka potrzeba (odpukać w niemalowane) Kurde Panowie (i Panie), zima tu się zbliża a ja przeglądając zdjęcia z ostatniego zlotu - już nie mogę się doczekać kolejnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chyba po GOPR:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Qba spokojnie, udział wezmą sami zawodowcy xD już w wieku 7 lat zeskakiwałem z roweru w czasie jazdy tak w ramach ewakuacji rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja w Was nie wątpię, to była bardziej sugestia co by się stało, gdybym to ja próbował skakać na jubilacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jak po Sowich jeździłem bez przedniego hamulca, to i na jubilacie sobie poradze;p Robert damy rade, jak nie my to kto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jasne że damy Uszolot też już widzę w temacie wprawiony Jak to w pewnym filmie było... BĘDZIE OSTRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.