Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

A co do Alp to tam jednak bylby sie zdal mocniejszy sprzet. Pewnie i mozna w Alpy na jakims sztywnym krosiaczku pojechac ale moim zdaniem to jak wyprawa Malaczem na tor F1 :P

Szacunek...

I.

A ja właśnie okolice Livigno objeździłem na sztywniaku z ledwo działającym amorem, szczątkowymi hamulcami V-brake noname, bez kasku i bez okularów przy kilku dioptriach na minusie, co ograniczało moje pole widzenia do jakichś 70cm przede mną :D I wcale nie przeszkodziło to w zajefajnej zabawie.

A tak w kwestii formalnej - robimy ściepę na tą masażystkę??

Bo właśnie zamierzam kaskę przelewać ;)

To co jedziemy na zlot ;) połapać się co i jak to jest sztuka wymiękłam przy 4 zakładce :D Muszę odszukać konkrety bo od wielu miesięcy nie miałam czasu wertować forum :P

Teraz siedzę na bezrobociu to nadrabiam czas heh :D obym uzbierała kasę na zlot :D może na dworcu PKP stanę z karteczką zbieram na ZLOT :D

Pozdrawiam :)

pracuję nad tym przez cały rok :sorcerer: ostatni upadek dość lekki miałam we wrześniu z RWM koło Ocypla :) a innym razem kumplowi na zjeździe koło Otomina uszkodziłam rękę... wleciał mi w ogon... bo za ostro zahamowałam przed wielką wyrwą na trasie :D więc lepiej za mną nie jechać :D jeszcze żyję :D Złego licho nie bierze :icon_mrgreen: Znalazłam info co do miejsca i kwoty... ale zdzierstwo żeby chcieć od razu 50zł, oby Św. Mikołaj był w tym roku hojny :D...

Czy Ty aby próbujesz nas odstraszyć? :icon_mrgreen: I tak Ci się to nie uda.. (o ile wszystko dojdzie do skutku) będziesz skazana na nasze towarzystwo.. :sorcerer:

A co do zbiórki od razu po 5-dyszek - też mi się to nie uśmiecha, ale musimy jak najszybciej zebrać (chyba 600zł) by zabukować durbaszkę dla nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...