DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hmmm... no ja np. pamiętam kask Lookas-a 46, pompkę IvanMTB, latającego nabiała, lampkę samoróbkę Ruleza, no i jakoś nic więcej do głowy mi nie przychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ciekawe co będzie po tym zlocie Zapomnę roweru ... ;> Raz się już tak zdarzyło Szczegóły znają wtajemniczeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A co do Alp to tam jednak bylby sie zdal mocniejszy sprzet. Pewnie i mozna w Alpy na jakims sztywnym krosiaczku pojechac ale moim zdaniem to jak wyprawa Malaczem na tor F1 Szacunek... I. A ja właśnie okolice Livigno objeździłem na sztywniaku z ledwo działającym amorem, szczątkowymi hamulcami V-brake noname, bez kasku i bez okularów przy kilku dioptriach na minusie, co ograniczało moje pole widzenia do jakichś 70cm przede mną I wcale nie przeszkodziło to w zajefajnej zabawie. A tak w kwestii formalnej - robimy ściepę na tą masażystkę?? Bo właśnie zamierzam kaskę przelewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie zapominajmy o: - Jest keczup? - A który to keczup? Dużo było dobrych akcji, w przyszłym roku sądzę że gorzej wcale nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Noo, Janisław się obudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nigdy nie zasnął - obserwował z ukrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie zapominajmy o: - Jest keczup? - A który to keczup? Dużo było dobrych akcji, w przyszłym roku sądzę że gorzej wcale nie będzie Taaaaak, to było dobre mało się obiadem nie udławiłem jak mi to opowiadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Janisławie a kask waćpan zanabył czy znowu rodem z reklamy "wole bez" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kask mam, ale i tak wolę bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No, a ja na odwrót kasku już nie mam - więc na bank go nie zapomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 To co jedziemy na zlot połapać się co i jak to jest sztuka wymiękłam przy 4 zakładce Muszę odszukać konkrety bo od wielu miesięcy nie miałam czasu wertować forum Teraz siedzę na bezrobociu to nadrabiam czas heh obym uzbierała kasę na zlot może na dworcu PKP stanę z karteczką zbieram na ZLOT Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No Kubusiowa, zbieraj kasę, zbieraj Może z tym dworcem to nie popadajmy w skrajności... Tylko tym razem proszę o brak upadków z Twojej strony (jak i innych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 pracuję nad tym przez cały rok ostatni upadek dość lekki miałam we wrześniu z RWM koło Ocypla a innym razem kumplowi na zjeździe koło Otomina uszkodziłam rękę... wleciał mi w ogon... bo za ostro zahamowałam przed wielką wyrwą na trasie więc lepiej za mną nie jechać jeszcze żyję Złego licho nie bierze Znalazłam info co do miejsca i kwoty... ale zdzierstwo żeby chcieć od razu 50zł, oby Św. Mikołaj był w tym roku hojny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Czy Ty aby próbujesz nas odstraszyć? I tak Ci się to nie uda.. (o ile wszystko dojdzie do skutku) będziesz skazana na nasze towarzystwo.. A co do zbiórki od razu po 5-dyszek - też mi się to nie uśmiecha, ale musimy jak najszybciej zebrać (chyba 600zł) by zabukować durbaszkę dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I tak w czerwcu trzeba by było zapłacić i tak od razu ma się z głowy a fundusz uzbierany do czerwca można przeznaczyć na masażystkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Robert, a może zamiast KTM-a zabierzesz na zlot Jubilata? Pierwsze miejsce jako Hardcore gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A to dobre by było W tym roku udało mi się niezłą jazdę jubilatem zrobić, więc sprawa do przemyślenia Jak mniemam grupa z Kalisza zawita na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Widze Robert ze bedzie o czym pogadac na zlocie, mam nadzieje ze nie tylko pogadac....o rzekomej mazazystce To moze jakies osobne konto zeby takowa zapewnic...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jak sądzę, masażystka będzie jeszcze bardzo poważnie do przedyskutowania sądzę że w okolicach Szczawnicy będzie się dało gdzieś załatwić ten temat na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dla mnie 2 szt. :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 nieletni też mogą;> ? bo mi miesiaca zabraknie by mieć 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Jeszcze chwila i wszystkie jakie będą w okolicy przyjadą do Durbaszki Ciaskorz, rok temu nikt dowodów nie sprawdzał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Taaa Kalisz chyba zawita, ja będę na pewno, może już skończę swój nowy projekt co to mi w głowie się uroił Jak Ty zabierzesz Jubilata, to ja zabieram Zenit-a 4 A na masażystke też się zrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Co chcesz sobie zgotować za sprzęcior? Co do Jubilata, musiał bym znaleźć takiego co się nie sypie no i załatwić logistykę transportu dwóch rowerów Ale jak proponujesz Zenita do towarzystwa to ciężko odmówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Idę w stal a reszta później coby nie zapeszyć no jak zabierzesz Jubilata to ja wtedy biore samochód żeby zabrać dwa rowery Zabrałbym Cię ale chyba nie mam po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.