witpry Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Witam Jestem nowy a problem mam taki: nabyłem kalmkomanetki alivio ST-M410 na allegro i przyszły ale w jednej brakuje śrubki (właściwie to dwóch ale drugą sprzedający jakoś zastąpił z powodzeniem) Problem uwidaczniam na zdjęciu Może ktoś ma ze złomu albo może jakiś zamiennik Śrubka jest bardzo specyficzna, nie łatwo ją zastąpić Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2009 Mod Team Napisano 28 Października 2009 Wykrec z drugiej manetki i idz do zelaznego powinni miec cos w ten desen. Mozesz popytac w rowerowych ale nie liczyłbym na pomyslne rozpatrzenie sprawy.
witpry Napisano 29 Października 2009 Autor Napisano 29 Października 2009 Tez tak myslalem i pewnie sproboje ale srobka jest naprawdę specjalna co widac na zalaczonym zdjeciu dlatego nie licze na wiele Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 29 Października 2009 Mod Team Napisano 29 Października 2009 No ja ciez toż to najzwyklejszy wkret lekko przedłuzony... kup takiej samej długości zeby skok gwintu sie zgadzał i bedzie ok. A jak by sie coś niby chciało ruszac to obwin np. tasma na tej samej wysokości co oryginał i ma być.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.