mlodyasg Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Według mnie trochę przerost białości z korbą i kołami. Chcesz go zgubić w śniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a złota? choć biały xtr to byłby rodzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W okolicach suportu zbiegają się czarne (karbonowe) rurki ramy i taki zabieg z wsadzaniem złotej korby według mnie też bardzo by raził oczy. Czarne ramiona pasują najlepiej i tu bym nie kombinował. Zrobisz jak chcesz ale według mnie korba to element, który dość szybko traci swój urok, a brudny, zrysowany biały już nie wygląda tak ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ale ja kupiłem xtra i on nie jest czarny.... choć mógłby być.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 choć mógłby być.... Własnie o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A oto i jego wysokość szara eminencja Suport został race face, nie chciało mi się wykręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie myślałeś o Match Makerach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I jak się spisuje Marzocchi w zimie? Możesz porównać do Foxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To jest 960, szara eminencja to 950 To tak gwoli ścisłości. Jakbyś ją zrobił na czarno a tylko napis xtr na złoto, to byłby dopiero bajer Tylko jest on akurat w takich newralgicznym miejscu, że bardzo szybko się wyciera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Generalnie to nie jest tak jeszcze bardzo wytarta. Cała złota będzie . . . - cygańska Polecam pomysł Dornifa cała na czarno + złoty napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zawitały hutchinsony pythony air light tubeless zalane 120ml każde. Waga +14kg Jako że nie mogę liczyć na merytoryczny poziom dyskusji z częścią administracji forum, rzetelną i obiektywną ocenę, postanowiłem pożegnać się z tym forum na dzień dzisiejszy. Tak więc do widzenia, usuwam profil, nie wiem czy temat zostanie, czy nie, ciąg dalszy na light-bike.pl Pozdrawiam, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.