Gość R3surrection Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tarcze 210gram znowu zapomniałem poprawić choć wypadałoby doliczyć śrubki... potem je poważę tak ze 30gram pewnie dojdzie ale mamz amiar zmienia wszystkie śruby więc nie chce mi się 2 razy tego ważyć. dzięki za spostrzegawczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Chris wszystko skrzętnie policzył I naprawdę zważ te wszystkie części to sam będziesz wiedział na czym stoisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja chciałem spytać ile taka rama kosztuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 teoretycznie ok 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mały OT znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item894760983_rama_giant_xtc_1_5_composite_series_m_19.html Ale chyba używany carbon strach kupować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 powiedziałem "teoretycznie 4k" Hmmm jeśli w dobrym stanie to nie. Poza tym carbon naprawisz u luxtecha a pospawać wydmuszkową ramę alu już jest hardcorowo. korba xtr w drodze, dość waszego psioczenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wreszcie korba nie będzie odstawać od reszty no i XTR to świetny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 960 mam rozumieć ta korba ? Ktoś zna wagę samych ramion tej korby ? Bo z suportem i tarczami ok. 810 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zależy od sztuki/vel rocznika. Moja ważyła 797 w komplecie. Ale widziałem wagi w granicach 780-810. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 moja ma real 779 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 moja ma real 779 Nawiercałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No to ma ładnie zębatki zjechane, albo gdzieś alu/ti śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 spojrzałem na fotkę brakuje plastikowego wkłady do ramy tzn są same łożyska więc pewnie dojdzie te brakujące 20gram pogadałem i tej tulejki zakładać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I słusznie Ona ma durne zadanie żeby woda do łożysk się nie dostała. Masz dziurę pod suportem w ramie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I słusznie Ona ma durne zadanie żeby woda do łożysk się nie dostała. Masz dziurę pod suportem w ramie ? Ale na pewno ma dziurę jakieś ~50cm powyżej. Przez sztycę może pełno syfu nalecieć, chyba że się ma uszczelkę lub zacisk syntace'a z uszczelką. Niezbyt popularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Heh, wolę mieć 5 gram cięższy rower niż zaje**** suport...a po rocznym użytkowaniu było tam syfu co nie miara (mimo dziury odpływowej w mufie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mam prośbę: wypowiedzcie się czy uważacie że pasowałyby białe koła (obręcze) + ew. białe mezcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 IMO mało jest rower, którym w białych kołach i oponach do twarzy, twój w miarę pasuję, ale ja bym został przy czarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Białe obręcze nie, ale białe Mezcale owszem. Tak teraz po patrzyłem i Fox mi tu lepiej wyglądem leżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Białe może nie, ale srebrne XC717 czemu nie Do tego srebrne szprychy no i oczywiście białe mezcale. Białe obręcze są wg mnie po prostu brzydkie, a w Twoim przypadku będą się zbytnio zlewać z resztą roweru. foto roweru na secie o jakim mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jak dla mnie chuojza, ale co kto lubi Na pewno będzie się wyróżniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 hmm kuszą ztr olympici białe 249zł sztuka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Białe obręcze, co innego. Dla mnie tylko te geaxy zupełnie do niczego nie pasują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 myślę też o lakierowaniu proszkowym korby na biało albo złoto http://light-bike.com/forum/download.php?id=4269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.