Wax Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aktualka rankingu i nazw będzie 20-12-2009, chyba, że masz wtyki "na górze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 relacja z używania ff: Nawet na asfalcie mieli się gumę jak gt3 dziwna mina przechodniów jak wchodzisz bokiem w każdy zakręt ;P ps myśli ktoś że amor 80skoku zepsułby geo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wtedy, już byś miał totalny niski przód. Kupiłeś w końcu Fast Fredy czy Furious ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 fast fredy nie, obróciłbym mostek na plus, chodzi mi o geo samej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Człowieku...co Ty fisiujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 foxa rlc 80 albo durina 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To już odłóż sobie kasę na korbę, albo nowy kokpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Z tego co pisał Rulez kąt główki powinien ci się zmienić o 1st. jak zmienisz 100mm na 80mm - 20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 chyba tragedii nie będzie nie ma problemu ze zmianą kokpitu ale nie bardzo jest na co bo chcę giętą... fakt da się troszkę lżej, szczególnie na mostku ale to w sumie 50gram by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mała zmiana: na tył doszła tarcza xtr więc waga +35gram (troszkę cięższy adapter) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 do roweru zawitały czarne crossmaxy xl is6.... waga 1850 ale nie mogłem się oprzeć. XTR na sprzedaż z nowymi (50km) tarczami xtr! 160/160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ooo fajnie daj jakies fotki roweru i gdzie je kupowałes? Ciekaw jest czy to waga z zaciskami czy bez..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zapewne bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja widziałem wagę 1782g, więc wypada na to że koła R3surrectiona ważą 1850g z zaciskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 waga bez to wersja is6 zaciski 110gram przód 873 tył 953 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 paskudne tarcze, prowizorycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Tarcze - o Matko Boska i córko - wiem i tak idą na wymiane Koła - dla mnie wybór dziwny. Miałeś koła ~1600 gram, teraz ~1900. Nie wiem czym to jest spowodowane, że robisz takie wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Tarcze - o Matko Boska i córko Ja w ogóle obserwując ten projekt jestem zdziwiony, bo komponenty i poczynione zmiany są jakieś dziwne. No ale wiadomo, że każdy ma inne preferencje i wizję Fakt, koła czarne pięknie wyglądają, Fox pasuje idealnie. Ja skłaniałbym się ku złotym dodatkom... - brak smaczków trochę nie motywuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Co do wagi to sie nie wypowiadam... Estetyka - kloca mi sie tu 3 rzeczy: zlote pancerze brrrr, koszyk speca brrr i jak chcesz trzymac amora to szare decals z ebay, z niebieskimi pokretlami bedzie nieco gorzej... Juz pytalem, ta sztyca nie za wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Rama pewnie za mała i musi nadrobić sztycą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 z rozmiarem ramy to specyficznie... przerabiałem 2 opcje.. albo większa i fajnie na prostych długich trasach podjazdach albo krótsza, mniejsza, lepiej techniczne trasy,szczególnie w górach, cóż skokowej rozmiarówki nie przeskoczę. A co do smaczków, to w sezonie zrobię hurtem. A koła, sztywność jest niewiarygodna, ale to w końcu wersja do am. waga wzrosła o 220gram a nie 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Co jak co, ale dla mnie te koła nie pasują tutaj . . . Anyway. Jak dla mnie podstawa to mostek + kierownica. Szczególnie prosta, carbonowa nadała by jeszcze bardziej wyścigowego charakteru. Dalej to jeszcze korba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dałbyś spokój z tym charakterem. Charakter nie jeździ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 jak dla mnie do tego roweru koła pasują bardzo fajnie, nie jest to na maxa wylajtowany carboniak tylko rower na którym można spokojnie ostrzej pojechać w dół w górach i czerpać z tego przyjemność a nie myśleć czy koła na jakimś kamieniu się nie pokrzywią. Smaczki jak najbardziej - rower musi być oryginalny , ale ja to bym na pierwszym miejscu korbę wymienił bo jakoś mi nie pasuje do reszty części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 miała być złota aerozine ale ponoć masło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.