ozim84 Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam. Co wy na to by gdzieś w okolicach Międzyrzecza - Świebodzina - Skwierzyny, troche pojeździć w większym gronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 3 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Staramy się co niedziele o godz 11.00 pod ratuszem się zebrać, przyjedz teraz to raczej na szosach brykamy, teren niech trochę z błota się osuszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam, mysle ze pojawie się o 11 jutro poznam was, wy mnie. Ja na MTB ku śmigam tylko, na szose nie stać gdzie jutro pędzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 pokręcimy troszkę na asfalcie zbiórka jutro pod ratuszem o 11.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam, wpadne jutro pod ten ratusz.. ale byłem też tydzień temu i nikogo nie zastałem. Ale sądzę że po prostu pogoda była zbyt ostra Oby było jutro ciepło, jak dziś. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 wyjechałem tydzień temu z domu ale po 2km jak mi skostniały palce stwierdziłem że rozgrzeje je jednak na pilocie od tv jutro ma byc dosyć przyjemnie zobaczymy. Do zobaczenia pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.