Mod Team Puklus Napisano 27 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam Pomyslalem sobie ze mozna by rozebrac amora i troszke poczyscic i ogolnie zobaczyc co ma w srodku. WIec domniemam ze aby sciagnąc golenie musze odkrecic srube w goleni ze sprezyna - tu nie mam problemu, w sasiedniej goleni mam regulacje powrotu. Mysle - trzeba pewnie pokretło odkrecic i dalej cos powienno być. I tu mam delikatny problem gryz ta srubka co jest pokretło przykrecone a jest(tak mni sie wydaje) na imbus. mam zestaw i klucz 2mm jest za mały a 2.5mm za duzy o.O' . pozatym frez jakby był z lekka uszkodzony. teraz pytanie - Jak to odkrecic? Jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2009 NO dobra no odkreciłem dziadowstwo. Nie widząc innego sposobu przeciołem pokretło regulacji az do sruby i zrobilem rowek, odkrecilem srubokretem. Okaząło sie ze to nie sruba tylko wkret z głowka bynajmniej dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.