streetbiker Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A na mnie tak Ale... po przeczytaniu tego wszystkiego az mi sie nie dobrze zrobilo ze strachu. Stary na twoim miejscu to cieszylbym sie ze chodze i dal sobie spokoj z tak wyczynowym uprawianiem tego sportu. Zachowaj jakis dystans do tego... Jak Ty piszesz ze robisz dziennie po 50km ?! Mysle ze przeginanie paly podobnie jak w sporcie bruca lee towarzyszy Ci do teraz :lol: Wszystko jest dla ludzi i spd tez no ale z glowa No co ty mam siedzieć przed telewizorem ? Do tego przebiegam 20 km tygodniowo i przepływam na basenie 10-12 km na tydzień a na dodatek ważę 95 kg przy 170 cm wzrostu Teraz wogóle nie jeżdżę bo pogoda słaba i jeszcze nigdy nie brałem udziału w żadnym maratonie.Sądzę że to żaden wynik bo na pewno część forumowiczów którym sport wypełnia cześć życia robi dużo lepsze wyniki. Ja to traktuje jak sposób spędzania czasu i właśnie element życia a jak się wszędzie przy ładnej pogodzie kopie rowerem to 50 km samo jakoś tak wchodzi A z głową staram się robić wszystko co robię i stad ten właśnie temat dotyczący butów zanim spróbuje i może zrobię sobie krzywdę rozkminie wszystkie podpowiedzi "za" i "przeciw" i może nawet nigdy się nie dowiem jak jest jeździć w SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.