.PaVLo. Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam. Ktoś się orientuje czy można dostać tą specyficzną uszczelkę od lewego ramienia korby XT 08 ?. chodzi mi tą przy osi, uszczelniającą szczelinę między ramieniem a obudową łożysk przy ramie, dla zobrazowania problemu podam zdjęcie: ... dziwne, ale chyba za######**i mi ją w serwisie, czego nie byłem w stanie wychwycić bo sprzęt był zmontowany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Weź to ramię i idź do sanitarnego dobrać jakiś cienki o-ring. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2009 To mam w planach, tymczasowo dociąłem imitacje z dętki, w tym tygodniu skocze do sklepu gdzie podobną mają wszystkie typy i dobiorę odpowiednią, ale mimo to, ktoś ma może takie coś lub mógłby spytać w pobliskim serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.