xanadu Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam Wystarczająco przekonany przez opinie, które znalazłem w sieci, zamierzam odpowiednio przygotować (sprawdzić) mufę suportową zanim zainstaluję w niej korbę Deore XT. Czy możecie polecić mi jakiś dobry serwis w Krakowie, który wykonuje taką usługę? Nie ma to, jak pytać i samemu sobie odpowiadać . Wśród archiwalnych postów znalazłem bardzo dobre opinie na temat Vario-Bike (http://www.variobike.enic.pl) i tamże spróbowałem zadzwonić. Serwis rzeczywiście może przygotować mufę suportową pod kątem montażu korby Hollowtech II ale tym, co najbardziej mnie zaskoczyło, była rzetelność informacji, którą uzyskałem. Zamiast łatwego "naciągnięcia frajera" usłyszałem, że w moim przypadku (nowa rama z wyższej półki), operacja taka nie ma specjalnego sensu wbrew opiniom, które można znaleźć w sieci. No, ale to już inna bajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.