rafalek940 Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 witam chcailbym poprosic o rade bo jesli chodzi o amory to jestem lalikiem chce zrobic serwis mojego r7 ma przejechane 5 tys ceny serwisow mnie odstraszaja wiec chcialbym zrobic najwazniejsze rzeczy wyczyscic amorka i wlac olej jednak boje sie ze cos popsuje bardziej pewny bylbym jakby robil to z jakas instrukcja Prosze o pomoc dzieki wielkie Pozdrawiam Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2009 manitoumtb.com zakładka suport-> Service guides-> szukasz Forks Service manual z rocznikiem Twojego amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzis po serwisie (dla mnie do cud ze 99 % poszlo po mojej mysli) ino mam pytanko nie chce mi sie do konca przykrecic srubka z lewej goleni czemu ? trzeba najpierw napompowac czy co ? dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.