tomiek Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam jak w temacie poszukuje kogos z okolic Gorlic, Nowego Sącza kto by miał szosówke Meride 901 lub 903 ew inne bo rozmiary ram chyba takie same z grupy Road br chetnie chcialbym sie spotkac przymierzyc na taki rowerek gdyż to moj pierwszy szos a nie mam za bardzo na razie mozliwosci przymiarki do takiego roweru. Tutaj napisałem troche wiecje o tym. http://www.forumrowerowe.org/topic/27886-pierwsza-szosa-pomoc-w-zakupie/page__st__180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upsi Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kolego to jak już znajdziesz i zakupisz swój szos to daj znać - jestem z Gorlic i też planuję kupno roweru oraz intensywne rajdy na wiosnę Tylko że ja myślę raczej o jakimś góralu na dużych, wąskich kołach - sam wiesz, że u nas pagórków mamy dosyć, a i drogi z dziurami się zdarzają A z ciekawości- jeździsz sporo po okolicach? Gdzie przeważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.