kllnTToOn Napisano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dartmoor-y nie są na center-lock niestety tak samo Accenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Aaaa zapomniałem... No to pozostają XT lub XTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kiedy składasz koła( bedziesz miał je w całości)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hmmm..... tego nie wiem potrzebuję jeszcze nypli i szprych. i Do końca nie wiem jakie to będą szprychy i jakie nyple. Myśle że nyple Dartmoor. Szprychy: Sapim Laser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 kllnTToOn jeszcze raz wyraze moj szacunek ale czytajac Twoje tematy mam wrazenie ze potrzebujesz 'uziemienia' tzn troche realizmu (rzeczywistosci) czy jak to zwal ] chyba ze budujesz ultimate mashine to zwracam honor, czy jak to tam zwal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Haha ultimate machine to dobre. A czego ultimate.... ? i czego realizmu potrzebuje ? uzmysłów mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Skoryguj mnie ale jak zadajesz pytania np o fula za 800zl i ti szprychy to wlasnie mam takie a nie inne refleksje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ti szprychy - spytałem jak z masą i ceną z ciekawości a o fulla taniego spytałem bo jestem zwolennikiem tanich ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKreator Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jesteś zwolennikiem tanich ram bo są jak tanie wino- dobre i tanie czy oscylujesz w granicach gotówki jaką możesz zebrać w przypadku zakupu. Ja na przykład nie jestem zwolennikiem tanich ram z tym , że na drogie mnie nie stać dlatego mam HT a nie fulla. Lepszy dobry ht niźli "szarpany" tani full. Zresztą nie stać mnie na tanie rzeczy co i innym polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aaaa zapomniałem... No to pozostają XT lub XTR sprzedam tarcze xtr CL 2x 160mm, 180mm, 203mm lub xt CL 160mm najlepsze tarcze!! tylko ze wymieniam na 6 srub...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a o fulla taniego spytałem bo jestem zwolennikiem tanich ram Śmieszny kolego jesteś " Zwolennik tanich ram " - Polecam Ukraine, Wigry 3 lub inne takie specjały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.