bloszek Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam, szperam po allegro. I nie mogę znaleźć nigdzie przerzutki SLX Rapid Race - odwrotna sprężyna. Mam obecnie XT`ka bodajże z 2007 i bardzo przypadło mi do gustu rozwiązanie odwrotnej sprężyny. Jednak przerzutka ma już swoje luzy i niestety, ale na przyszyły sezon muszę ją zmienić. Bardzo podpasował mi SLX lub XT Shadow. Stosunek ceny do jakości, ale nie mogę nigdzie znaleźć SLX z odwrotną sprężyną. Czy wogóle shimano robiło na ten rok takie przerzutki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jezeli masz do wybory slx a xt to wes xt roznica w cenie minimalna a roznica w przelozeniach znaczaca.Wes xt bez 2 zdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 SLX występują tylko w wersji Top Normal. Co więcej, chyba w żadnej grupie nie ma przerzutki Shadow Low Normal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloszek Napisano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kurde szkoda. Może poczekam troche i wypuszczą na 2010 ?? Shadow z odwrotną sprężyną zarówno XT i SLX bo bardzo mi przypadło do gustu rozwiązanie odwrotnej sprężyny. Przydatne szczególnie na podjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie jestem pewien, czy konstrukcja przerzutki na to pozwala, aby zamontować odwrotną sprężynę. Poza tym w 2010 roku Shimano raczej nie wypuści nic nowego z grup SLX i XT, bo na ten rok jest odświeżona grupa Deore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie jestem pewien, czy konstrukcja przerzutki na to pozwala, aby zamontować odwrotną sprężynę. Poza tym w 2010 roku Shimano raczej nie wypuści nic nowego z grup SLX i XT, bo na ten rok jest odświeżona grupa Deore... Konstrukcja Shadowa nie pozwala na zamontowania odwrotnej sprężyny, przynajmniej Shimano tak twierdzi A co do nowej lub odświerzania grup to na przyszłe lato już coś powinno być (SLX był dostępny rok temu, a teraz Deore). Co do wyboru SLX a XT to bierz XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Bierz XT duuużo ładniej wygląda i trochę mniej waży XT według mnie aż prosi się o odświeżenie u manetek i korb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kup starego XTR'a, http://allegro.pl/item777696091_przerzutka_tylna_xtr_dlugi_wozek_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Only XT, a jeśli nie przeszkadza Tobie stara konstrukcja to masz sprawdzonego XTRa, w linku powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.