Gość R3surrection Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam, zaszło troszkę zmian więc zamieszam nową specyfikację, fotki w środę. Rama: XTC carbon L 08 Amortyzator: Fox RL 100 / Reba Team Popolock Stery: Pro Mostek: Race Face Evolve xc 120mm 31.8 Kierownica Pro XCR 660 31.8 25mm Opony: NN 2.25 EVO / RR 2.1 EVO Dętki - Schwalbe XXX-light Obręcz przód: Mavic XC 717 Obrecz tył: Mavic XC 717 Piasta przód: XTR 975 Piasta tył: XTR 975 Szprychy: DT Revo 1.8-1.5-1.8 Korba: Shimano Deore HT Suport: Race Face Pedały: CB Egg Beatter C Kaseta: Shimano SLX 11-28 Łańcuch: SRAM PC 950 Spinka: SRAM Powerlink Pancerze: Nokon Przerzutka przednia: Sram X-9 Przerzutka tylna: Sram X-9 GS Hamulec Przedni: Avid Elixir Hamulec tylny: Avid Elixir Tarcze: Shimano XTR 160/140 + adapter tył Manetki: Sram X-9 Sztyca: Thomsion Elite 30.9 410 setback Siodło: SI SLR XC Gel Flow Osłonka: No Name Waga to ok 10kg. Po zmianie opon Na ro.ro i kiery będzie +- 9.9kg co zaczyna byc ciekawym wynikiem. Korba ciężka-wiem. Na razie nie pakowałem w nią kasy a i czarny kolor mnie się podoba. Myślę o NOIR na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Korba Fakt ciężka, ale czy na pewno noir ? chyba że idziesz na wytrzymałość a nie na lekkość chociaż za tą cenę mógłbyś kupić coś lżejszego i nawet tańszego tarcze masz 160/140 to tylko dla wagi czy takie ustawienie ci wystarczy ? po kasecie sądzę że nie jeździsz w bardzo ciężkim terenie. A tak poza tym to coś tu cicho... jeszcze nie widziałem karbonowego XTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 160/140 starcza z elixirami no i fajnie wyglądają Korba... cóż na razie nie pakowałem w nią kasy bo za często wymieniam no i chciałem czarną... przyjdzie pewnie boplight albo wcs w kolorze białym.... i oponki pewnie geax mezcal albo gato race na obecną pogodę. ew RoRo. Możliwy też sid na przodzie, zobaczymy w sumie nie mam czego tutaj wymienić prócz korby i kokpitu.... byłem w szklarskiej i śmigałem po górach więc slx 11-28 przy moim depnięciu wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a może korba Aerozine Titanum ? za 500zł 810g i do tego regulacja długości ramieni 170mm-175mm jak wymienisz korbę kokpit i amortyzator to już będzie chyba wszystko nie będzie z czego schodzić, tylko jeszcze czekam na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 nie będzie z czego schodzić, tylko jeszcze czekam na foto Jak to nie będzie z czego schodzić ?! Manetki, koła (piasty + obręcze), przerzutki...da się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 złota aeriozine MMMMM.... + tune rogi i zaciski złote xD i rower cygana jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Pewnie że się da, ale to wiąże się już z niemałymi kosztami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 złota aeriozine MMMMM.... + tune rogi i zaciski złote xD i rower cygana jak się patrzy Fakt Areozine jest mniam, ale rogi Tune? Wogóle mi sie nie podobają, jakieś długie jak dla mnie ZERO wyglądu. Niska waga to nie wszystko - wygląd też sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Sugeruję zmienić suport. Race Face jest ciężki (>110g), wiem bo sam mam Ale z tymi Revo 1.8-1.5 to już hardkor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.