grynio Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 witam.. mam problem z amortyzatorem xcm mlo. Rozłozylem go w celu odmalowania niektorych elementów (mialem duzy odprysk) ale po złozeniu amor nie działa.. jest tak jakby zablokowany albo co.. nie idzie wogóle w dół a blokadą moge krecic w kółko (slychac jakby dzwiek lock/unlock) ale to nic nie daje.. nie wiem oco chodzi.. macie moze jakiś schemat co i jak złozyc albo moze wiecie bo jest nie tak??.. Bede bardzo wdzieczny za pomoc.. z góry dziękuje
Gabek Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si8475dc23ef7a0e336b8409b920eb03/index.php?screen=sh.detail&tnid=1630
grynio Napisano 23 Października 2009 Autor Napisano 23 Października 2009 I Własnie oto chodziło.. wielkie dzieki. A co do blokady mam pytanie. czy da sie przerobić zwykla blokade na blokade na linka (przy kierownicy)??
grynio Napisano 24 Października 2009 Autor Napisano 24 Października 2009 No dobra to zobacze.. zlozylem go i cos zaczol dzialac ale blokada nei wiem czy dziala czy nie bo cos nei moge.. zloze rower to zobaczymy.. ogólnie to dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.