bigcreative Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Przełącznik jest w takim jakby czarnym pudełeczku wciśniętym w metalową obudowę. Musisz go mocno wypchnąć czymś od drugiej strony, innej metody nie ma. Wypchnąć od strony gumowego włącznika? Pcham z całej siły ale ani nie drgnie;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Wypchnąć to mało powiedziane, trzeba czymś trochę przywalić Najlepiej zdejmij tą gumkę, ona dość łatwo się wyjmuje jak ją podważysz np. długopisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stork Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Sorka, pierwsze posty na forum i coś pomerdałem Edytowane 21 Lipca 2010 przez Stork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Cześć . Zdecydowałem się kupić taką lampkę , ale który rodzaj baterii wybrać ? Chodzi przede wszystkim o czas świecenie - lepiej wersje 3xAAA czy 1x18650 ? Ile świeci taka lampka na 18650 ? Jak wygląda sprawa zasilania ? Lepiej dołożyć parę złotych i kupić inny model ( z inna diodą ) , bo gubię się w tych na allegro . Te modele z allegro różnią się czymś oprócz diody? Jak wyglądają ceny , są jakieś różnice dealextreme - allegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liwos Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja przygotowuje się już do modowania mojej latareczki Wymiana diody Na CREE P7, zmiana soczewki na kolimator, dodanie drivera i zasilanie z 4xR20 - łączna pojemnośc akusów to będzie jakieś 40000 mAh:] A co by dało dodanie kolimatora?Jeżeli można zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi