Skocz do zawartości

poszukiwani chętni do jazdy po lasach itp.

pauder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jestem nowy na forum i być może nie zdążyłem prześledzić jeszcze wszystkich wątków w tym temacie za co proszę mnie nie ganić :P

chętnie pojeździłbym z kimś ( najfajniej wiek 20-30 l. czyli w moim przedziale :P) po TPK i ogólnie okolicach 3miasta. Samotne przejażdzki zaczynają mi się trochę nudzić,a poza tym w grupie raźniej,a już na pewno bezpieczniej. Preferuję tempo średnie,ale też nie za wolne. Nie jestem zawodowym kolarzem,jazdę traktuję jako dodatkową rekreację.

Póki co nie mam zbyt dużego stażu bo porządniejszy rower (pewnie dla wielu speców Author Kinetic porządnym rowerem nie jest:)) kupiłem jakieś 4 miesiące temu.

Właściwie to na nowo odkryłem przyjemność z jazdy na rowerze do tego stopnia,że wyposażyłem się w strój na każde warunki pogodowe i jestem pełen chęci do jak najczęstszych przejażdzek.

Zatem jeżeli ktoś jest chętny to prosze o kontakt. Mieszkam na Ujeścisku,więc najfajniej by było gdyby byli to ludzie z okolic,ale niekoniecznie:)

zostawiam maila: pauder@o2.pl i nr kom. (w razie czego smsa proszę skrobnąć): 510 61 31 46.

pozdrawiam :)

• 5 tygodni później...
Napisano

średnio czyli ile km/h? bo dla każdego to znaczy inaczej :) Jestem z Tczewa i bywam w trójmieście choć ja nie jestem miłośników ostrych zjazdów i bardzo stromych podjazdów choć lubię się zmęczyć :) Mogę polecić RWM w tygodniu zawsze coś organizują najczęśćniej na bieżąco dodawają propozycje wycieczek, ludzi jest dość dużo, kręcą i po TPK jak i organizują wiele wycieczek po pomorzu. Każde tempo jest dobre choć i są tacy co wymiatają tam. Nie znam osobiście ani jednej osoby której się nie podoba kręcenie z nimi, ja nie znałam tak nikogo a zostałam fantastycznie przyjęta... można na tych ludzi liczyć. Bardzo zgrana grupa.

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...