goozyo Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 Licznik jest nowy. Po zamontowaniu na ekranie monitorka kompletnie nic się nie zmienia podczas jazdy. Zamontowałem wszystko krok po kroku zgodnie z instrukcją. Sensory przy widelcu i szprysze wydają się być idealnie ustawione...czy ktoś ma pojęcie co może być nie tak?
Time Napisano 22 Listopada 2009 Napisano 22 Listopada 2009 Miałem podobnie z Sigmą 1606l DTS . Przyczyną są słabe baterie . Wymień je i będzie ok
premier2 Napisano 22 Listopada 2009 Napisano 22 Listopada 2009 Sprawdź, czy nie masz za nisko umieszczonego nadajnika. Lepiej, jak jest wyżej na goleni. O ile oczywiście baterie są sprawne.
premier2 Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Wciskałeś przycisk na nadajniku? Synchronizuje Licznik i nadajnik. Po zamontowaniu na goleni nadajnika i założeniu licznika, wciśnij przycisk.
borowka Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 już jest wszysto ok (wymieniłem baterie)
szaman Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 mam podobny problem jest tak: jak skieruje koło w strone okna działa jak trzeba jeśli jest bokiem to ani rusz tak samo jak rozkręcam koło do okna apotem daje bokiem do okna to zatrzymuje sie na np 11km/h czeka i odrazu 0 a koło sie dalej kręci (to w lewo) żeby było dziwnie to jak jest w prawo łapie po ok 15 sek kręcenia ale nie zawsze baterie sprawne co to może być?
xMichalx Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Za duża odległość pomiędzy czujnikami na kole i na goleni...ustaw bliżej i powinno działać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.