kapcun Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 To mój pierwszy post na tym forum, a więc witam serdecznie wszystkich Rowerzystów. Pytanie krótkie i konkretne, bardzo proszę o pomoc. W moim Unibike'u mam stery FSA ZS-4. Z opisu wynika, że są półzintegrowane.... No i właśnie. Chcę kupić Ritchey WCS stery 1. 1/8 model 2009 i nie wiem czy będą pasować? Jeśli taki temat już był to proszę o usunięcie tego i wskazanie mi właściwego (ja nie znalazłem). Z góry dzięki!
skjaatel Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 Będą pasować o ile kupisz półzintegrowane (semi-integrated)
kapcun Napisano 19 Października 2009 Autor Napisano 19 Października 2009 Dzięki. Czyli trzeba kupić takie http://www.allegro.pl/item788149351_ritchey_wcs_press_fit_lemonbike.html Raz jeszcze dzięki, można zamknąć temat. Pozdrawiam
skjaatel Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 Dopytaj się dokładnie, bo sprzedający napisał: "Nowe stery zintegrowane, (semi-integrated) Ritchey WCS". Więc byś nie musiał odsyłać, upewnij się
kapcun Napisano 19 Października 2009 Autor Napisano 19 Października 2009 Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jednak stery, które na razie posiadam to ZS-3 (nie ZS-4 jak jest napisane w specyfikacji roweru).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.