AdMiNiStRaToRGM Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam Chcailbym sie dowiedziec jak nadac rotacje swojemu cialu w: BunnyHopie- Chcialbym sie dowiedziec jak wykrecic 180. Skacze gdzies na 35 cm. Douczyc sie czy zaczac probowac 90 a potem 180 ?? W dircie- Skoki tez mi mniej wiecej wychodza i chcailbym jakies triki umiem Twistera i one handera. Jak nadac rotacje ?? I na jakich skoczniach skakac na poczatku na step Up ?? P.S Jezdze dopiero 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jeśli o hopki chodzi, to zdecydowanie step-up'y. wg mnie są świetne do nauki trików - wrazie czego masz te dwa, trzy metry mniej do spadnięcia. I dla ducha przyjemniej. Co do obrotów... przede wszystkim, rusz głową! Ja tam 360-tek nie robię, ale przy 90'tkach to dużo daje. Najpierw obróć mocno głowę, potem całe ciało. Mógłbym dopisać "głowę zacznij obracać już na wybiciu", ale nie wiem jak to wygląda przy większych obrotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.