Salvin Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam Poszukuję lekkich (około 100 gram)i wytrzymałych zacisków do kół bo te dostarczone do kompletów mavica są naprawdę nadspodziewanie ciężkie. Jeśli chodzi o cenę to chciałbym żeby para nie przekraczała 100 zł. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A2Z Ti Lekkie, tanie i nie ma zastrzeżeń po 2 latach w fulu. http://www.allegro.pl/item774648491_nareszcie_zaciski_a2z_qr_ti_tytan_zaciski_do_piast.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Również posiadam te zaciski co DominikM.Waga 85 gr .Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A zaciski na imbus bierzesz pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A co jest ciekawego i przede wszystkim wytrzymałego na imbus w tej cenie ? Po tym jak wczoraj wyrwałem gwint z 2 już Bolt on'a mam dosyć tych zacisków, niby tanie i lekkie ale wytrzymałość marna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jak sie dokręca na chama to wiadomo że sie je rozwali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja na bolt-ony nie narzekam, mam tytanowe i stalowe ośki. http://######ng-goods.shop.ebay.com/i.html?_nkw=only+ti+qr&_sacat=57262&_trksid=m270&_dmpt=Cycling_Parts_Accessories&_odkw=&_osacat=57262 ale nie ma potrzeby dokręcac mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.