Skocz do zawartości

[spodnie] Rogelli locana - proszę o opinie

heniekkrol

Rekomendowane odpowiedzi

Zima postraszyła, postanowiłem poszukać czegoś cieplejszego na hmm... cztery litery.

Wstępnie zdecydowłem się na spodnie obcisłe ( do tej pory nie jeździłem w obcisłych gatkach stąd pytanie i wątpliwości )

Proszę o opinie użytkowników na temat spodni ROGELLI LOCANA

Czy tego typu spodnie sprawdzą sie w temp. -5 do + 10 ?

Ewentualnie o jakieś inne propozycje

Mam w zasadzie takie spodnie i szczerze mowiac, jestem srednio zadowolony. Jesli chodzi o komfort cieplny to jest tak sobie, da sie jezdzic w samych spodniach tak do - 10st, zalezy od tego jak dlugo bedziesz jezdzil. Membrana z przodu dosyc fajnie chroni przed wiatrem, ale tyl to w zasadzie taka nieco grubsza lajkra. Niby fajnie bo odprowadza wilgoc, ale troche zimno jest z tylu. Do tego te suwaki tez nie sa zbyt ciekawe, po jakims czasie ciezko chodza, a dzisiaj na wysokosci konca tego suwaka rozdarlem kawelek tej lajkry ( przez mocniejsze pociagniecie suwaka ) i sam suwak tez juz w ogole nie dziala. Na domiar zlego wkladka tez jest beznadziejnie umiejscowiona, jest zabardzo przesunieta do przodu i wkurza podczas jazdy. Chcialbym ale niestety nie moge polecic tych spodni. Moim zdaniem lepiej dolozyc troche i kupic biemme energy - kolega uzywa juz trzeci sezon a spodnie wygladaja nadal tak samo i nic sie z nimi nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...