Skocz do zawartości

[amortyzatro] RS Reba SL 2010

kosciczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Drodzy koledzy i koleżanki czy ktoś z Was znalazł jakis artykuł lub wie jakie usprawnienia wprowadził RS w Rebie na 2010rok? Szukam informacji od dwóch dni i jakoś nie moge nic poszukac a naprawdę szukam solidnie. NIe chodzi mi o specyfikację amorka bo to jest na stronie firmy SRAM lecz chodzi mi o różnice między modelem 2009 a 2010r. Ostatnio pytałem na forum o modele 2008 a 2009 lecz nikt nie potrafił mi udzielic informacji a teram mam możliwość kupić model z 2009 i 2010 białą w bardzo podobnej cenie i obydwie z manetkami POPLOCK. Jeśli ktoś zna realna wagę to też proszę podać. Proszę Was o pomoc bo już mam dosyć szukania a tym bardziej moja nażyczona ma tego dosyć :) . Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

Z tego co się orientuje to wielkiej rewelacji nie będzie, bebechy te same (wg serwisanta) malowanie nieco inne i parę detali różniących model 2010 od 09 i 08 no i cena 300zł więcej :) Też właśnie czaję sie na te amorki z bikestacja.pl ale jeszcze okaże się czy velo nie zostanie dilerem Manitou, wtedy łykam bez wahania R7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...