kosciczek Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam! Drodzy koledzy i koleżanki czy ktoś z Was znalazł jakis artykuł lub wie jakie usprawnienia wprowadził RS w Rebie na 2010rok? Szukam informacji od dwóch dni i jakoś nie moge nic poszukac a naprawdę szukam solidnie. NIe chodzi mi o specyfikację amorka bo to jest na stronie firmy SRAM lecz chodzi mi o różnice między modelem 2009 a 2010r. Ostatnio pytałem na forum o modele 2008 a 2009 lecz nikt nie potrafił mi udzielic informacji a teram mam możliwość kupić model z 2009 i 2010 białą w bardzo podobnej cenie i obydwie z manetkami POPLOCK. Jeśli ktoś zna realna wagę to też proszę podać. Proszę Was o pomoc bo już mam dosyć szukania a tym bardziej moja nażyczona ma tego dosyć . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmXil Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 w najnowszym MR jest króciutki test reby 2010 tylko że w wersji team podawana waga to 1780g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Tylko że w MR jest test Reby z osią sztywną Maxle Lite o średnicy 20mm. Ato jednak nic mi nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Moja Reba SL 2010 waży 1678g z blokadą manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Z tego co się orientuje to wielkiej rewelacji nie będzie, bebechy te same (wg serwisanta) malowanie nieco inne i parę detali różniących model 2010 od 09 i 08 no i cena 300zł więcej Też właśnie czaję sie na te amorki z bikestacja.pl ale jeszcze okaże się czy velo nie zostanie dilerem Manitou, wtedy łykam bez wahania R7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Z tego co wiem to Velo już jest dystrybutorem Manitou na PL, oprócz Wigwamów ;D W Bikestacji Reba chodzi chyba za 1100zł...dużo ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Moim zdaniem lepiej kupić zdecydowanie Rebe niż R7. W BS mają naprawde dobre ceny i zawsze można jeszcze ponegocjować z nimi. A Reba czarna w BS 2010 jest tylko 100zł droższa niż 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.