frischi Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam chciałem skrocic przewod w hamulcach formuli obciołem stara oliwke . Zakładam nowa oliwke od juicy i co sie okazuje jest szersza! i lata swobodnie po całym przewodzie stara oliwka natomiast jest za waska nie idzie jej nałozyc na przewod prosze o pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Oliwka zaciska się na przewodzie w trakcie skręcania całości. Składasz wszystko do kupy zgodnie z instrukcją, i zaczynasz skręcać. W trakcie skręcania oliwka powinna zacisnąć się na przewodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neverBF Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gdzie można kupić olwiki formuli? Jakie inne można do k24 zastosować z gwarancją, że będzie dobrze spasowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gregorio lub ebay... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tutaj znalazłem sporo części do obrabiania końcówek przewodów: http://bicyklon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=153&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=1 Najlepiej jeszcze ich się zapytaj jak tam z dopasowaniem do konkretnego hamulca, ja osobiście przymierzam się pod koniec roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.