FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 (edytowane) komponent: nazwa: waga: amortyzator: Manitou R7 Super TPC Click It `07 1550 chwyty Accent Lite (92mm) 15 dętki: Maxxis Ultralight 250 hamulce: Avid Juicy 7 `08 805 kaseta: Shimano DEORE XT mod. CS-M770 11-32T 262 kierownica: DM Marathon XC 150 koło przód: Mavic X317 + Novatec + standard szprychy i nyple 913 koło tył: Mavic X317 + Novatec + standard szprychy i nyple 1165 korba: Shimano XT FC-M760 875 koszyk: Specialized Rib Cage MTB 37 łańcuch: Shimano XTR/Dura Ace CN-7701 270 manetki: Sram X-0 Gripshift 170 mostek: Boplight Pro XL 128 neopren: 20 opona przód: Schwalbe Nobby Nic 2.1 2008r. 471 opona tył: Continental Explorer Supersonic 2.1 460 pancerze/linki: Accent Primo 150 pedały: EXUSTAR E-PM25 275 podkladki: alu+carbon 13 przerzutka przód: Shimano XT FD-M761 Down Swing 183 przerzutka tył: Sram X-9 228 rama: Boplight Marathon Team 17' 1330 rogi: Boplight Team 59 siodło: Selle Italia SLR XP 178 stery: VP-A45AC Cane Creek 1 1/8'' 80 sztyca: Boplight 400mm 252 top cap: by me 20 zaciski kół Dartmoor Bolt-On 66 zacisk pods: Accent Light 22 suma: 10397 Wiekszosc czesci wazona osobisicie, niektore wagi podane ze zrodel internetowych. Coz, rower byl nietykany przez bite 8 miesiecy.. nie jezdzilem nic i odstawilem go calkowicie na bok. Wszystkie te zmiany byly dokonane w trakcie sezonu 08' Teraz wracam do scigania, a co do samego roweru, to chce wsadzic lzejsze kolka na piastach hope pro II, lzejsza przerzutka przod: moze stary lx, srubki alu/ti i w zasadzie tyle Wszelkie uwagi i propozycje mile widziane. Edytowane 22 Października 2009 przez Lookas 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Czesc!! Kurcze i znowu ta rama....codziennie wchodze na allego i patrze czy jej nie sprzedaja troche taniej i mysle sobie...musze ja miec słyszałem rozne opinnie na jej temat ze sie gnie itp. ale i tez pozytywy ze ma super geometrie.. Rowerek ciekawy osprzetowo teraz kazdy prawie robi na xt a mam pytanie czemu nie zrobiles calego boplight zacisk kół koszyk na bidon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hmm rama jest bardzo lekka, fakt. Troszke sie lubi powyginac przy mocniejszym depnieciu, ale mi to nie przeszkadza Oby tylko sie nie polamala Czemu nie caly rower na boplighcie? No nie wiem koszyk byl bialy speca, to wzialem, bo mi sie spodobal [2szt.] co do reszty, to albo taniej kupilem, albo nie moglem znalezc czegos z logiem boplighta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 (edytowane) Piękny Fotki popraw, bo jak chcę powiększyć to wyskakuje "Błąd wczytywania strony". Wg. mnie dobrze, że rower nie cały na komponentach jednego producenta. Wymienisz koła to już zbytnio nie będzie na czym schodzić Koła i już masz poniżej 10kg, co na tarczach można uznać za bardzo dobry wynik Edytowane 14 Października 2009 przez Ciastkorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 (edytowane) Na razie kasy brak, bo sie studia zaczely Edytowane 14 Października 2009 przez FutrzakNapierator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kogo ja tu widzę Powiem tak, sprzęcior spoko. Jeszcze kilka złotych akcentów bym dał. Fajnie by współgrało z kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 nie jezdzi ci sie zle na tej ramie w trudnym, spadzistym terenie? wymienilbym rame, pozniej kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nie kolego, nie jezdzi mi sie zle. Bardzo dobrze sie zachowuje w ciasnych zakretach i stromych zjazdach, wiec jej nie zmienie, poki sama nie padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Fajny sprzęt, choć nie na moje warunki. W rozpisce nie masz ujętych tarcz hamulcowych, chyba, że ująłeś je razem z hamulcami to ok. Ważyłeś części, bo jakoś tak podejrzanie przynajmniej niektóre zgadzają się z katalogowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dobrze by było gdybyś poważył wszystko sam, bo tak jak kolega wyżej zauważył większość "okrągłych" wag części podjeżdża katalogiem. Duży potencjał masz na tej ramie - warto zrobić "9" z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hmm... boplight, złote obręcze, R7, mówienie "Kolego"... znajomo jakoś tak Ale żeby nie robić OT i nie wywoływać... wilka z lasu, to: ładnie. Zwłaszcza przez te oczo######ne obręcze Piasty rzeczywiście odstają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 no tak wlasnie mysle, czy zostawic te leciutkie obrecze i kupic piasty hope, dt revo szprychy i dt alu nyple, czy tez je zmienic.. maja w sumie kilka lat i nie wiem ile jeszcze wytrzymaja maratony. Sa za to rzadko spotykane i sie wyrozniaja tym kolorem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja bym je zostawił, wyglądają kosmicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi