adammo Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zapraszam do mojej relacji z tegorocznej Wyprawy rowerowej przez Alpy do Paryża. Na stronie również relacje, zdjęcia i filmy z kilku innych moich większych wypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jestem dopiero w połowie czytania... ale jak zwykle niesamowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemonr1 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Miło przeczytać, że komary przy granicy Słowacko - Austriackiej dalej mają się dobrze My kiedyś planowaliśmy, że nocujemy tam pod chmurką, ale latający koledzy szybko zweryfikowali nasze plany. Swoją drogą widać że tam dobrobyt - nawet komary jakieś bardziej wypasione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammo Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dodałem do naszej relacji: Film z wyprawy. Miłego oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaljezior Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Piękne widoki, piękne dziewczyny, no i wspaniałe wspomnienia Mam nadzieję, że kiedyś też się wybiorę do Francji, bo to naprawdę piękny kraj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.