Skocz do zawartości

[rower]Kross A6 2008 czy Kross A6 2009

ilicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na pewno nie będzie problemu, mam obręcze Mach1 EXE i miałem na nich oponke 1,00" :huh:

dzieki wielkie za info !!!

1,00'' ?? to co Ty na nim robiles :D:D ?

a jakie jest Twoje wrazenie odnosnie obreczy ??

Napisano

Przejechałem na nich 1300km+, jak na razie nie mam żadnych zastrzeżen, ale koła wymagają naciągniecia szprych :huh:, z obręczą to nie ma nic chyba wspólnego, wczesniej miałem Mach1 MX, i też byłem zadowolony. Zaznaczam że korzystam z hamulców tarczowych.

Napisano

Przejechałem na nich 1300km+, jak na razie nie mam żadnych zastrzeżen, ale koła wymagają naciągniecia szprych :huh:, z obręczą to nie ma nic chyba wspólnego, wczesniej miałem Mach1 MX, i też byłem zadowolony. Zaznaczam że korzystam z hamulców tarczowych.

szprychy to ja naciagnelem po pierwszej jezdzie tj. po ok 100 km.

Napisano

szprychy to ja naciagnelem po pierwszej jezdzie tj. po ok 100 km.

Ja musiałem naciągnąc zaraz po kupnie, od tamtego czasu (tj. 1300+km) dośc sie poluzowaly, ale to jak snieg będzie ponaciągam, mam nadzieje że wyjdzie mi to ok. A oponkę 1,00" miałem jak zapałałem miłością do asfaltu, jednak teren to jest to :huh: i oponki sprzedałem (ale rower zbierał sie bosko na nich).

• 2 miesiące temu...
Napisano

jesli to Twoj jedyny problem to kupuj ten rower i sie nawet nie zastanawiaj

Od poniedziałku tj 25.01.2010 jest już u mnie a6 2009 :)

Napisano

to przykre ale uwierz mi kiedyś kupisz sobie lepszy rower

owszem, jezeli zapłaci około 2800zł - w tym momencie jak kolega wyżej zauważył - błysnąłeś, widać jakie masz pojęcię o nowej ramie w tym modelu....

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dobry wybór na początek, na pewno sie sprawdzi.

Cena też była dobra,dlatego go kupiłem,podzespoły zawsze można zmienić,póki co wszystko jest nowe,więc jaakiś czas spokój

1780 z przesyłką:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...