madziort Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 czyli jak wystartuję w jednej edycji na medio a na następnej będę chciał na GF to muszę kupić nowy chip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamL Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 czyli jak wystartuję w jednej edycji na medio a na następnej będę chciał na GF to muszę kupić nowy chip? Na to wygląda: Reulamin 8. Zawodnicy, którzy w czasie cyklu Skandia Maraton Lang Team zmieniają dystans, w którym startują obowiązkowo muszą wykupić nowy numer startowy z chipem przysługujący dla danego dystansu (opłata 35 zł) i zgłosić zmianę do stanowiska sędziowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streakerliterak Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 czy ktoś ma dokładne mapki tras??, głównie (na razie) interesuje mnie Bielawa i dlaczego nie ma ich na stronie skandii? ROK TEMU BYŁY!!. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 czy ktoś ma dokładne mapki tras??, głównie (na razie) interesuje mnie Bielawa i dlaczego nie ma ich na stronie skandii? ROK TEMU BYŁY!!. Z góry dzięki za odpowiedź. przecież mapki są razem z profilami, w czym problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streakerliterak Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 przecież mapki są razem z profilami, w czym problem?? jasne, ślepy jestem, dzięki za szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.