manta980 Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 (edytowane) Rubena V61 SAURUS opona rowerowa rozmiar: 26 x 1,90 waga: 755g cena:ok 25zł Witam.. Kiedy kupilem rower scrapper ar1 stal wlasnie na tych oponkach.Z 1 punktu widzenia 00oooo fajne opony ciekawy bieznik itp.. Jezdzilem na nich 1250km.Z tylu slick zostaly tylko boczne klocki..Opona nadaje sie tylko zeby jechac po chleb do piekarni. W lesie jako taka słabe trzymania w zakretach ale po ubitym piasku dobrze leciala..W deszczu jedna wielka porazka jak i na asfalcie. Szkoda pieniedzy na ta gume.. Edytowane 12 Października 2009 przez manta980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jezdzilem na nich 1250km.Z tylu slick zostaly tylko boczne klocki.. Coś mi się zdaje, że preferujesz styl jazdy "rozpędź się i blokuj tylne koło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 hehehe jestes w błędzie... Kup 1 oponke i zaloz na tyl to sam zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dokładnie - opony Rubeny mają kiepską trwałość. Sam się na tym przejechałem kupując model Rubena Blade - inne opony (Kenda, Dębica) z tym rodzajem bieżnika jaki jest w oponie Rubena Blade nadawały się do śmietnika po ponad 10000 km. W przypadku Rubeny opona na tyle nie miała już bieżnika i nadawała się na śmietnik po 4000 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dokladnie tak sebekfireman mnie to zaczyne denerwowac kupujesz rower na ktorym chcesz jezdzic i jezdzic a tu d..... oponki po 1k km do wywalenia...Ale co sie dziwic oni tez musza zarobic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi