Shinshiro Napisano 12 Października 2009 Napisano 12 Października 2009 Witam Szukam ostatnio jakiegoś ciekawego licznika i znalazłem ten okaz - http://allegro.pl/item759854636_licznik_rowerowy_bezprzewodowy_13_funk_mactronic.html . Pytanie - czy jest wart swej ceny i czy się nie posypie? Zwraca na siebie uwagę szczególnie przez fajny design. Pomóżcie
Flash3M Napisano 12 Października 2009 Napisano 12 Października 2009 Jeśli jego pomiarów nie da się łatwo zakłócić to powinien być wart... Ktoś ma ten licznik?
grindz0ne Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Właśnie odświeżam temat!!! Czy ten model spisuje się dobrze i jak z sygnałem itp. znalazłem inny wątek na temat licznika ale jest zamknięty więc piszę tutaj. Jeśli ktoś posiada lub posiadał licznik MACTRONIC BPM-13WL to niech odpisze na post. Dzięki z góry Zastanawiam się czy warto w niego inwestować te około 60zł. W starym rowerze miałem stary model Sigma BC 700 ale z przewodami i jakoś nie chcę wracać do kabli...
JaRo91 Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Teraz je odświeżę Czy coś ktoś go zakupił i może sie podzielić opinią
PeJot Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Nie wiem jak sprawuje się wersja bezprzewodowa, ale myślę, że tak samo albo i lepiej niż moja wersja z kabelkiem. Do "kablowej" wersji nie ma się co przyczepiać. Jedynym mankamentem jak dla mnie jest dość słaby uchwyt. Nie da się go zamontować w stałej, jednej pozycji, bo uchwyt zamocowany jest przy pomocy gumowego paska jak w zegarku i po prostu ślizga się po kierownicy w górę i w dół.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.