Mucios Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jakie możecie polecić rękawiczki tak do 60zł, z długimi palcami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 W tej cenie trudno ale... jestem zadowolony z rękawiczek Chiba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skamander Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, Ja jakiś czas temu odkryłem super rękawiczki w Castoramie . Kosztują 20 zł są w kolorze czerwono-czarnym i wygladają jak bardzo markowe rękawiczki rowerowe. Posiadają wzmocnienia na wewnętrznej częsci dłoni. Kumpel, który na motorze zdzierał średnio 2-3 pary na sezon w tych przejechał cały i dalej są ok. Nie pamiętam nazwy modelu ale są dość charakterystyczne więc powinieneś znaleźć. Jak będę miał chwile to wrzucę fotki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Za 70zł widziałem ostatnio rękawiczki Giant'a. Nawet fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skamander Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, Oto obiecane zdjęcia rękawiczek z Castoramy. Jeżeli szukacie ekonomicznej wersji to naprawdę są ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FutrzakNapierator Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Troy Lee Designs XC, szczerze polecam. Super wyglad, lekkie, dosc przewiewne, jak na dlugie palce, cena przystepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 "przystępna cena" czyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czyli tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foly Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Oto obiecane zdjęcia rękawiczek z Castoramy. Jeżeli szukacie ekonomicznej wersji to naprawdę są ok. Pozdrawiam a powiedz kolego cos wiecej ... jaki material ? czy chronia przed wiatrem czy sa cieple wszystko co sie da. takie wynalazki sa czasami serio bardzo praktyczne eeee ogolnie sie przyjelo ze castorama raczej nie jest typowym miejscem odziezowym mam szukac towaru roboczego czy sa one tam eksponowane jako co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja kupiłem takie: http://allegro.pl/item780584196_rowerowe_na_jesien_zime_zel_membrana_smlxl.html Jak przetestuje to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Rękawice przetestowane. Są bardzo ciepłe, nie przepuszczają wiatru i wilgoci. Wygodne. Na +10st ciut za ciepłe, polecam od +5 w dół. Jedyny minus to tak jak we wszystkich produktach z niższej półki - odprowadzanie potu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skamander Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a powiedz kolego cos wiecej ... jaki material ? czy chronia przed wiatrem czy sa cieple wszystko co sie da. takie wynalazki sa czasami serio bardzo praktyczne Witam, Co do materiału to ciężko mi się wypowiedzieć bo nie mam już metek z rekawiczek, ale raczej nie są to oddychalne materiały z najwyzszej półki . Natomiast moge powiedzieć, że materiał jest bardzo wytrzymały na uszkodzenia mechaniczne a wykonanie rękawiczek też jest solidne. Do wiosenno-jesiennego jeżdżenia są ok zimą ich jeszce nie testowałem ale wydaje mi się że na mrodzie nie dadzą rady bo nie są ocieplone. Mają wzmocnione powierzchnie na dłoniach i wkładki anywibracyjne. Co do znalezienia ich w Castoramie to są, o ile dobrze pamiętam, na dziale z kosiarkami lub piłami. Znajdziesz na pewno są dośc charakterystyczne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilicz Napisano 5 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 http://allegro.pl/item790106804_rekawiczki_kellys_kg_601w_kelly_s_od_rower_sport.html ciekawe jak te się będą sprawowały? Ma ktoś te? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubis97 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 w tej cenie to trudno bedzie ci cos znalezc... ale polecam 661 comp na krotki czas jazdy sa idealne poprostu zsiadasz z roweru i czujesz sie jak nowo narodzony ja moje kupilem na zakopianskiej w isportcie za 89 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hakan Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tydzień temu we wrocławskim Decathlonie kupiłem za 49 PLN takie: http://www.decathlon.com.pl/PL/r-kawiczki-zimowe-czarne-49670736/ Rękawiczki były w promocji w komplecie ze polarową czapką: http://www.decathlon.com.pl/PL/czapka-wielofunkc-z-membran-97338213/ Promocja co najmniej korzystna Nie wiem czy w innych sklepach również obowiązuje podobna promocja. O samych rękawiczkach niewiele mogę powiedzieć, po 1 użyciu były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless11 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czy ktoś miał do czynienia z takimi rękawiczkami jeśli tak to będę wdzięczny za sugestie http://allegro.pl/rekawiczki-rowerowe-sombrio-forensic-blue-r-xl-i1519059050.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Forensiców nie znam, ale mam dwie pary Jackalów i powiem, że wykonanie pierwsza klasa. Bardzo fajny materiał, nic na odwal nie jest uszyte. Nie wiem jak się sprawują podczas jazdy, bo mam nówki i jeszcze nie używałem ich. Podobno Sombrio robi wytrzymałe rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.