Dawidziu Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Witam, mam ramę do MTB Sintesi X-wing i potrzebuje hak. Kupić można tylko u producenta co by mnie wyniosło niecałe 100zł. Szukam namiarów na jakiś zakład gdzie można by taki hak dorobić taniej. Moze ktoś słyszał?
Cassone Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Zanieś skrzywiony/uszkodzony hak (o ile takowy posiadasz) na wzór do tokarza/ślusarza - za kilka zł zrobi co zechcesz W moim przypadku piwo wystarczyło.
mtbmaxi Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Ja mam starszą i nietypową szosówkę BMC kupiłem hak na amerykańskiej stronie www.derellieurhanger.com Zapłaciłem 28$ + 5 $ przesyłka. Przy obecnym kursie możeszsie zmieścić w okolicach 100pln. Albo możesz zadzwonić dp przedstawicela Sintesi - Gregorio z Ustonia.
wojtekkrakow Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Jeśli już wszystkie sposoby zawiodą to możesz ostatecznie udać się do Krakowa, z Tarnowa jest kawałek, ale tragedii nie ma. http://www.variobike.enic.pl/ Tutaj dorobią Ci na pewno hak jaki będziesz chciał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.