Artro Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Siema gdzie moge zdobyc taka naklejke w stolicy? Niestety jeszcze nie znam dobrze Warszawy, ba! wogole jej nie znam, a co dopiero sklepow rowerowych, dlatego byc moze ktos ze stolicowych forumowiczow juz ma ta naklejke badz wie gdzie takowa dostac Prosilbym o dokladny adres ew jak dojechac z centrum ;p Pisze ten temat poniewaz informacja o publikacji sklepow w ktorych juz "niebawem" mozna takowa naklejke zdobyc do tej pory sie niestety nie pojawila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweel Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja dostałem w skiteamie na karolkowej w serwisie skiteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Przecież tutaj masz listę sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Przenoszę do mazowieckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wow dzieki c1ach!!! A taka naklejka jest za darmo czy trzeba cos wybulic za nia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jak dołączałem się do akcji ze swoją stroną, to wysłali mi za darmo kopertę wypchaną tymi naklejkami, ok. 300-400 sztuk było. Na 99,99 % w każdym sklepie z listy będą za darmo - oni też za nie nic nie płacili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.