c1ach Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam, kupował ktoś lampki od tego sprzedawcy ? Czy one tak świecą w realu, i co ważniejsze czy są trwałe ? Duża jest różnica pomiędzy latarką 120lm, 150lm a 180lm ? Przy 120lm i 150lm dał to samo zdjęcie Ale i tak wyglądają bezkonkurecyjnie w tej cenie, chyba trza będzie zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Faktycznie tanie, ale ja bym nie ryzykowal, bo chyba nie da sie zrobic porzadnej lampki 150 lumenow za 85zl i jeszcze na tym zarobic. Pewnie jakas badziewna chinszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Sprzedawca pisze o zasięgu ponad 100 metrów, a na zdjęciach widać że latareczka ma problem z oświetleniem małego pomieszczonka, dla mnie bardzo dziwne Zdjęcie prezentujące możliwości najmocniejszej lampki, ale nawet jeśli byłaby to moc tej najsłabszej, to powiem tak... światło mocno kupione, a i tak nie wiem, czy dorównuje poziomem do latareczki, jaką mam w telefonie komórkowym (Samsung Solid B2100). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Sądząc po tej fotce, nie nadaje się do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Właśnie dostałem maila, że latarka na dobrych bateriach świeci do 4 godzin w trybie max. Zdjęcia były robione jakimś kompaktem, więc nie wiadomo jak to wygląda w rzeczywistości A ta fotka z postu flash'a to chyba tryb 30%...widzę że sporo osób kupiło te latareczki, trzeba czekać na opinie posiadaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tak wygląda, że w środku jasna plama, i wyraźna granica światło/cień - na rower się nie nadaje. Czy to trudno zrozumieć, że latarki nie są konstruowana z uwzględnieniem warunków jazdy na rowerze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Taka latareczka to nie głupie źródło światła i jeszcze naprawdę tanie, ale...jako uzupełnienie głównego światła. Myślę że zamontowana na kask jako doświetlenie była by ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2009 W takim razie jak się spisze taka lampka ? Cena podobna, a też wygląda nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klafit Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 W takim razie jak się spisze taka lampka ? Cena podobna, a też wygląda nieźle. podobno w tej cenie to bdb wybór, niestety tej tańszej wersji bocialarki nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mam zamiar kupić jedną z tych latareczek z pierwszego posta. Dokładnie tę za 59zł. Jak przetestuję to napisze co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.