Skocz do zawartości

[oświetlenie] sprzedawca z allegro - brał ktoś ?

c1ach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupował ktoś lampki od tego sprzedawcy ? Czy one tak świecą w realu, i co ważniejsze czy są trwałe ? Duża jest różnica pomiędzy latarką 120lm, 150lm a 180lm ? Przy 120lm i 150lm dał to samo zdjęcie :P Ale i tak wyglądają bezkonkurecyjnie w tej cenie, chyba trza będzie zaryzykować ^_^

Sprzedawca pisze o zasięgu ponad 100 metrów, a na zdjęciach widać że latareczka ma problem z oświetleniem małego pomieszczonka, dla mnie bardzo dziwne :whistling:

Zdjęcie prezentujące możliwości najmocniejszej lampki, ale nawet jeśli byłaby to moc tej najsłabszej, to powiem tak... światło mocno kupione, a i tak nie wiem, czy dorównuje poziomem do latareczki, jaką mam w telefonie komórkowym (Samsung Solid B2100).

Właśnie dostałem maila, że latarka na dobrych bateriach świeci do 4 godzin w trybie max.

Zdjęcia były robione jakimś kompaktem, więc nie wiadomo jak to wygląda w rzeczywistości :rolleyes:

A ta fotka z postu flash'a to chyba tryb 30%...widzę że sporo osób kupiło te latareczki, trzeba czekać na opinie posiadaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...