Mod Team durnykot Napisano 26 Października 2009 Mod Team Napisano 26 Października 2009 przeczytaj kilka pierwszych postów w tym temacie/ po prostu rzecz w tym co kupilibyście na moim miejscu mając 300-400pln do dyspozycji gdyby sie komus nie chcialo czytac tych postow poprzednich wyjasnie: ważę 65kg na rowerze raczej nie szaleje (szosa drogi leśne polne itp) ale chcę aby był solidny abym mógł sobie pozwolić na jakiś ostrzejszy zjazd raz na jakiś czas bez strachu że amor się rozklekocze;) koła 26" hamulce V skok 100mm powinien wystarczyc , pytanie co na moim miejscu za 300-400pln byscie kupili? nowke czy uzywany? jaki model ? tylko konkretnie Przecież padały konkrety- używana Tora, Epicon,Raidon,XCR, MZ Supercomp,Z1,MX Pro,Dart 3. Wszystkie spełnią Twoje wymagania. Amorki uzywane mają to do siebie,że sa .... używane- nie wiesz,jak poprzedni właściciel z nimi sie obchodził. Pod tym względem stosunkowo pewniej jest kupić Torę, jest dosyć prostym ,ale skutecznym amorkiem. Suntoury nie należą do najczulszych, a sam fakt sporadycznych problemów z manetką nie jest wymierną oceną amorka. Prywatnie kupiłbym Epicona lub Torę, w ostateczności MX pro- ale nikt za Ciebie nie wybierze.
bj208 Napisano 27 Października 2009 Autor Napisano 27 Października 2009 poza tym myślę czy warto inwestować w manetkę czy wystarczy LO na goleni
Mod Team durnykot Napisano 27 Października 2009 Mod Team Napisano 27 Października 2009 poza tym myślę czy warto inwestować w manetkę czy wystarczy LO na goleni Jesli dużo podjeżdżasz ,sporo jeździsz na stojąco czy ścigasz się - to warto. Jeśli natomiast jeździsz więcej po płaskim, lasy ,pola i małe pagórki- w mojej opinii nie warto. Chyba,żeby mieć ją dla samego faktu posiadania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.