klimek012 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ostatnio na rynku pojawiły się lekkie i względnie tanie komponenty firmy Mortop. Tutaj przegląd oferty na allegro http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=mortop&from_showcat=1&category=16416 Szczególnie interesujące wydają się być kierownice - 85g za 269,00, a 105g za 189,00!! Macie jakiekolwiek doświadczenia z produktami tej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 wyglada na kolejny twój pseudo-kcnc top cap to moze jeszcze warto, ale ryzykowac z kierownica lzejsza niz easton niewiadomego producenta? mi by bylo szkoda zebow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Temat kierownic mortop na lb daje duzo do myslenia .. jezeli jest nad czym sie zastanawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A i ceny nie są już tak atrakcyjne 95g za 329zł 105g za 189zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cena jak cena ale jak kiera ma mi sie 'rozwinac' to ja podziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 chris a skąd wiesz że kierownica ma ci się rozwinąć ? (Chyba) Nie testowałeś jej a już mówisz, że się "rozwinąć" może. W tym przypadku myślę, że nic nie powinno się dziać, Tutaj płaci się za znaczek. Jakby to był Ritchey WCS w wersji Suprelogic SLR world cup i ważył by 95g to kosztował by 1000zł> a to to to samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Trele morele mi wystarczy jak inni testowali, kilka postow powyzej podalem linka to piaty post na stronie Nie reprezentje opini bikerow all over the world ale jak poczytasz tu i owdzie to nawet ludzie 'pozytywnie zakreceni' nie maja w planach ryzykowac to badziewie! A tak poza tym to nie porownuj made in china ze sprawdzonymi patentami, za ktore trzeba zdrowo placic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Na szczęście zacisk sztycy wygląda solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No tak to mniej skomplikowane do wytworzenia wiec moze byc ok, ludzie jak na krotki czas zachwalaja sobie stery ale smiem twierdzic ze glownym czynnikiem tego zachwytu jest cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.