Skocz do zawartości

[rama] full do enduro

Adamos05

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

350 dolkow to okolo 210 funciorow. Takze cena w ogolnym rozliczeniu Mamby i Cobry jest porownywalna - gdyz jak mi sie zdawa trzeba sie bedzie liczyc z okolo 190 funtami za I7 w wersji z manetka.

Janislaw, skoro kupujesz rame albo nawet dwie od RS'a to moze zapodaj im maila, poumartwiaj sie jaki to jestes potzreboski i jak bardzo bys chcial z nimi wspolpracowac i jak bardzo pragniesz Mamby. No i zeby zaproponowali Ci jakigos dila... W kocu pewnie nie codziennie opedzlowywuja dwie ramy w jednym podejsciu dla jednego klienta... Najwyzej powiedza Ci ze sorry mate but there is nothing we can do...

Uwazam zer warto sporobowac. Jakbys sie nie czul mocny w przygotowaniu takiego maila to daj znac...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

No ale nie wiem czy zauwazyles ze wersje z manetka - o ktorej ciagle pisze - kosztuja ponad 170jurkow czyli nie tak daleko od 190funtow.

A tania wersja to jest I850 czyli wersja budzetowa... A nie I7 oparty na I900 i I950 :D

U mnie I850 tez kosztuje jakies grosze...

Szacunek...

I.

Napisano
170jurkow czyli nie tak daleko od 190funtow.

Nie roz umiem, nie tak dawno pisałeś, że 10 złotych (na opony/obręcze UST) jest warte glębokiego zastanowienia, a tutaj różnica to 138 zł :D

Czy twoje drugie imię to - "ściemniacz" :);)

• Mod Team
Napisano

Moglem sie spodziewac :D

Napisalem tylko ze ze ceny sa zblizone. Bynajmniej nie wypisywalem ze to jakas minimalna roznica...

Panie "wszystkowidzacy" :)

Szacunek...

I.

Napisano

Ta różnica , to tyle samo, co różnica między 2 sztukami Mavic 719 , a Mavic 819 (UST) , czyli są zblizone :D , mam cię ;):):) , jestem złym człowiekiem :)

• Mod Team
Napisano

Pffff... Nie pochlebiaj sobie Kolego Bardzo Sympatyczny...

Fakt jednak faktyczny ze w Germanii wyglada iz jest taniej. Ciekawe jak to sie bedzie kompilowac jak dodam przesylke do Herbaciarni. No i ciekawe kiedy beda mieli I7 dostepne...

Tusze iz germanski Ci nie obcy Rulez... Moglbys zagaic ku dobru powszechnemu i prywatnemu?

Szacunek...

I.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Adamos, i jak z tym IH? Kupiłeś, dostałeś?

Odkopałem temat bo ostatnio się trochę rozmarzyłem i moje myśli zaczęły krążyć wokół jakieś przyzwoitej ramki z damperem za przystępną cenę. :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...