speed95 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam.Chciałbym zapytac was co myślicie o korbie sr suntour xr 11,poniewaz nie moge nigdzie znalezc informacji na ten temat.Na allegro nie ma ani jednej takiej korby do sprzedania.Ja osobiscie mam ją w moim starym rowerze.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed95 Napisano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jakby ktos nie wiedział o jaką korbę chodzi to wyglada tak:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b709fe12827fc31.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Proszę o pomoc. W jakiej sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royalonzo21 Napisano 10 Października 2009 Udostępnij Napisano 10 Października 2009 To Ty na niej jeździsz, więc powinieneś o niej wiedzieć najwięcej. Tobie się zużywają zębatki, widzisz czy jest sztywna czy nie. Jeżeli się wolno zużywa i jest sztywna to możesz sobie odpowiedzieć, że jest niezła. Osobiście nie mam dobrych wspomnień co do korb marki SR Suntour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A ja Ci powiem, że to jakiś staroć jest - to myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.