kosciczek Napisano 6 Października 2009 Napisano 6 Października 2009 Witam! Od dłuższego czasu stoje przed wyborem odpowiedniego amortyzatora dla mnie. Padło na Rebe SL tylko zastanawiam się czy wybrać wersję na 2008r czy 2009. Może ktoś z użytkowników byłby w stanie podać mi realne wagi tych dwóch amorków z manetkami Pop lock. Która jest lepsza czy w Rebie na 2009 faktycznie tak dużo poprawiono jak piszą w artykułach o niej. na pewno dostała to zgrubienie na goleniach ale czy faktycznie coś dało bo szczerze to mi się to nie bardzo podoba. Jakie są jeszcze róznice między nimi ale głownie podajcie mi realna wagę z manetkami.
Zlotaraczka Napisano 8 Grudnia 2009 Napisano 8 Grudnia 2009 Bierz model 09. Dużo lepsza praca. Masa niższa również. Moja z rura 24cm ważyła 1622g. Po przycieciu rury o 7cm waga pokazała 1580g. Mam model SL bez manetki
kosciczek Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Napisano 8 Grudnia 2009 Amorka już kupiłem i padło na Rebe SL z manetką model 2010 Jeszcze nie wiem jak jej praca bo nie jest jeszcze zamontowana.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.