Skocz do zawartości
  • 0

Skradzono rowery

Gość Kuba`

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich.

Zwracam się z prośbą o przeczytanie tego tematu.

Witam wszystkich tym razem, w niemiłych okolicznościach.

Po późnym powrocie z Policji, postanowiłem utrudnić trochę życie złodziejom moich rowerów i napisać w paru miejscach o tej sytuacji.

Rowery zostały skradzione z prywatnego garażu na Starym Mokotowie w Warszawie wczoraj(5 października 2009) o godzinie nie określonej.

Opis rowerów:

Szosa:

Giant TCR

Rama cała srebrna razem z widelcem z kompletu.

Osprzęt to Campagnolo Record i Chorus:

Korba- Chorus

Przerzutka przód i tył to gr. Recor

Manetki jedna Record druga Chorus przełożenie 2x9 z tym że manetki są pod 2x10

Lewa manetka trochę starta.

Koła na piastach Campagnolo Record albo Chorus(nie pamiętam jakie wtedy miałem)

Obęcze czarne Open Pro

Opony Michelin pro Żółte.

Przełożenia jak dla młodzików( blat stronglight) kaseta Miche.

Owijki Białe.

Jest to rower należący do Klubu CWKC Legia Warszawa. Jest kilka takich sztuk, aktualnie nie używanych na żadnych wyścigach.

Drugi rower jest MTB:

Rama Felt RXC Team 19,5

Amortyzator Reba SL

Koła MAVIC Crossmax XL Disc na sześć śrub.(os OS+ przejściówka)

Korba Kaseta i przerzutka tylna(shadow) są z grupy XT.

Hamulce, przerzutka przednia manetki oraz pedały to grupa XTR:((

Tarze 2x180mm

Kierownica i mostek Ritchey WCS Carbon 2009

Sztyca Kibix Carbon.

Siodło Selle Italia SLR TT 135g

Niestety rower nie ma cech szczególnych- nie jest nigdzie poobijany, potłuczony, nie ma na nim najmniejszych rys.

Jest to mój prywatny rower, za który przewiduję nagrodę w postaci 500zł za wskazanie "nowego właściciela" mojego roweru.

Do ramy Felt, amortyzator Reba oraz do kół Mavica, posiadam numery seryjne.

Osoby które cokolwiek wiedzą, albo widziały gdzieś, któryś z tych rowerów, bardzo proszę o kontakt champ_12@wp.pl lub 0784-217-324

Z góry dziękuję i proszę Admina o nie usuwanie tego tematu, ponieważ jest on dla mnie bardzo ważny(można powiedzieć że drogi).

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli masz zdjęcia swojego roweru to podaj nam do niego link oraz umieść je w bazie rowerów http://www.forumrowerowe.org/topic/59245-baza-skradzionych-rowerow-zarejestruj-sie/ zawsze utrudnisz im życie jeszcze bardziej, powodzenia! W moim przypadku policja znalazła sprawcę po 3 mieśiacach, niestety zakonczyła się fatalnie dla mnie, okazał sie nim 21 latek bezrobotny z rodziny patologicznej, a więc bez możliwości zwrócenia wartości roweru nawet poprzez sprawę cywilno-karną. Mam nadzieję że u Ciebie znajdą cały rower, trzymam kciuki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...