Skocz do zawartości

[Bluza] Rogelli Salerno

grindz0ne

Rekomendowane odpowiedzi

Bluza kolarska SALERNO - długi rękaw ->>http://www.rogelli.pl/bluza-kolarska-salerno-niebieska-dlugi-rekaw.html

Pierwsze skojarzenia bardzo ładny wygląd ciekawa kolorystyka i styl wykonania :(

Materiał dobrze przylega do ciała pełen komfort-materiał: 100 % polyester Airlite , mocne szwy(płaskie szwy) roz. L jak dla mnie 180cm idealny.(dł.przód 55 , dł.tył 71 , obwód 52x2 ,dł.rękawa od pach 58)

W górach jeździłem bez koszulki na gołe ciało , po podjazdach ciężkich gdzie trzeba było wiele energii wydać z siebie(spocony) wyczułem tylko ocieranie w środku materiału o sutki... :) Więc polecam pod spód koszulkę termoaktywną. Z Przodu bardzo dobrze przewiewa powietrze w okresie końca Września super się spisuje na słoneczno wietrzną jesień. Na tyłach dwie przegrody (kieszenie)nie zapinane. Po praniu pierwszym idealnie jak nowa. Materiał szybko schnący.Przejechałem w niej około 330km w tym większość w górach.

Dość atrakcyjna cena bo z rabatem w sklepie wyszła mnie za 80zł z groszami :D:)

Polecam za tą cenę raczej ciężko w sklepie złapać coś lepszego.

również polecam - przejeździłem w niej całą jesień i zimę 2008/2009 i dziś pierwszy raz w tym sezonie.

bluza rewelacja ale na zdecydowanie chłodniejsze dni niż dziś około 12-15 stopni.

bardzo dobrze chroni od wiatru i zimna a i na mały deszczyk sie nadaje ponieważ nie nasiąka.

Posiadam podobny model: Rogelli Torino. Może różni się krojem, ale materiał ten sam. Testowąłem ją przy temperaturze + 13 z koszulka pod spodem i było przyjemnie. Nie przesiąka wodą. Jest bardzo wygodna aczkolwiek mankiety są trochę niewygodne, mogłyby być troszkę dłuższe. Kupiona za ok. 100 zł w mikesport.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...