LRBUKOWSKI Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jeżeli ktoś z Was przypadkiem zrobił zdjęcia list z wynikami na poszczególnych dystansach które były wywieszone na tablicy to bardzo proszę o wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 http://www.skandiamaraton.pl/wyniki.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2009 http://www.skandiamaraton.pl/wyniki.asp PRZEPRASZAM ALE WIEM GDZIE SZUKAC WYNIKÓW TYLKO ŻE TE PUBLIKOWANE TERAZ W INTERNECIE NIE DO KOŃCA SA IDENTYCZNE Z TYMI KTÓRE WISIAŁY O 16 NA TABLICY ALE BYŁEM NA TYLE GŁUPI ZE ICH NIE SFOTOGRAFOWAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molus Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową. A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane. Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu. Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Co do wyników. To bardzo ciekawą rzecz wypatrzyłem na dystansie MINI. Na 88 miejscu jest sklasyfikowany uczestnik rocznik 2000, a w regulaminie jest napisane "poniżej 12 lat tylko razem z rodzicem lub opiekunem i wyłącznie w kategorii maratonu rodzinnego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową. A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane. Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu. Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem. Możesz to nazwac robieniem problemu ale jeżeli wjechałes na mete za kimś w odległści 1/2 koła i byłes sklasyfikowany wczoraj o 1 sekunde za nim to ok - dziś nagle jesteś za nim o 24 sekundy to gdzies tu brakuje profesjonalizmu. Zaznaczam ze nie chodzi o czipy tylko o pomiar ręczny na dystansie rodzinnym - czy od wczoraj zmieniły się notatki pani sędziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ololo3 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Możesz to nazwac robieniem problemu ale jeżeli wjechałes na mete za kimś w odległści 1/2 koła i byłes sklasyfikowany wczoraj o 1 sekunde za nim to ok - dziś nagle jesteś za nim o 24 sekundy to gdzies tu brakuje profesjonalizmu. Zaznaczam ze nie chodzi o czipy tylko o pomiar ręczny na dystansie rodzinnym - czy od wczoraj zmieniły się notatki pani sędziny Jezeli piszesz o rodzinnym to wiem o co Ci chodzi - od kiedy zrezygnowano z chipów na rodzinnym, czasy niestety były wiele razy brane spod przysłowiowego dużego palca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.