chopperrulez Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam. Pytanie jak w temacie. Chcialbym kupic Hexgona V3 w tym sklepie. Prosze o porade. Gosc ma dosc konkurencyjne ceny.Jak u niego z serwisem? Czy jesli kupie u niego rower bede mogl go serwisowac w innym autoryzowanym serwisie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morox Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zamówiłem u nich Level'a A4 o 17 to następnego dnia o ósmej rano już dzwonił kurier o której będę w domu żeby odebrać Rower przyszedł w miarę dobrze wyregulowany. Z serwisu nie korzystałem i mam nadzieję, że tak pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zamawiałem A6, bez problemu dało się stargować cenę o 100pln, rower przywiózł kurier na następny dzień po uiszczeniu wpłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.