Kazikkk23 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Potrzebuje siodełka do 200zł wygodnego. Oczywiście jezdrze z wkładką.
premier2 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 a sprawdziłeś wcześniejsze tematy? Technologia siodełek to nie IT, tu się za wiele nie zmienia w przeciągu kilku miesięcy...
Kazikkk23 Napisano 3 Października 2009 Autor Napisano 3 Października 2009 Tylko żeby coś konkretnego pisało... Ja potrzebuje sportowego lekkiego siodełka a nie 1kg gąbki i drutu.
morcin2 Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 Jak poczytasz tematy na temat siodla to nie znajdziesz jednoznacznej odpowiedzi i na pewno nie do takie kwoty.Ja też niedawno kupiłem siodło SKN San Marco to jest czysta decha ale wygodniejszego siodła nigdy nie miałem.
premier2 Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 Czego konkretnego oczekujesz, czego nie znalazłeś w poprzednich tematach?? Kwestia siodła jest sprawą mocno indywidualną i to co będzie ci pasowało, nie musi pasować innemu... Ja osobiście polecam Charge Spoon, kosztuje ok 130-150zł i jest polecane przez wiele osób, jako bardzo wygodne siodło. Czasem ktoś robi zakupy w UK i można się podłączyć do zamówienia.
Mod Team Odi Napisano 4 Października 2009 Mod Team Napisano 4 Października 2009 Było, odsyłam do wyszukiwarki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.