4ngus Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 O! jeszcze pytanie, ktoś się orientuje tak mniej więcej ile mogą ważyć koła w tym rowerku? Nie znalazłem nigdzie wagi. Orientacyjnie jakbyście mogli podać jaka waga wam się wydaje prawdopodobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Licz 2kg A tak poważnie to policz dokładnie ile możesz wydać na modyfikacje, a ile możesz nimi zyskać... Zastanów się nad tym czy nie bardziej opłacalna będzie np wymiana roweru na nowy. Czasami warto trochę odłożyć, żeby później mieć faktycznie lepszy sprzęt, a nie tylko ten sam rower lżejszy 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Moim planem jest wymiana wszystkiego prócz ramy i amortyzatora w tym sezonie. Na następny uzbieram i kupię porządną ramke i jakiegoś dobrego amorka, wtedy zysk wagowy będzie ogromny. Lecz co do kół, to już bardziej z ciekawości pytam ile one mogą być np. cięższe od popularnych mavicow crossride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A więc tak, rower zważony i wychodzi 12,8 kg w tym momencie W najbliższym czasie planuje zmiane siodełka na velo pro lite oraz przednia przerzutke na XT, a zraz potem koła. Zamieszczam odświeżone fotki, chętnie posłucham co macie do powiedzenia na temat mojego roweru, z którego jestem dumny i bardzo zadowolony! ZDJĘCIA Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 kola owszem, sztycy nie ruszaj, bo i po co, skoro rama do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Nie chce ruszać Zmienie koła i siodełko i to na pewno koniec wymian na ten rok (chyba, że coś się zepsuje) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.