sola1992 Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Mam taki http://www.allegro.pl/item751870174_nowy_rower_prodigy_9_81_kolory_wyprzedaz.html rower i nie wiem jaki jest w nim suport kwadratowy czy okragly nie wie ktos moze, bo chce kupic nowy, bo ten czsami lubi postrzelac i nie wiem nawet jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Najlepiej kupić ściagacz do korb i to sprawdzić - na internecie nie udało mi się nic znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 No to chyba dość proste - korby z serii Gravity występują albo w systemie ze zintegrowaną osią albo na ISIS. Po zdjęciach roweru z Allegro widać, że zintegrowana oś to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.