Borys11 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam... tak jak wyżej, jak poprawnie założyc napinacz Prodigy Profes-K(wersja montowana na miske suportu) na Truvativ Hussefelt czy się da i jeżeli tak to, zdjąć 2zębatkeczy niema takiej potrzeby??(suport mam ten co w orginalnym SignieDS'ie (Truvativ) Stwierdziłem ze niema sensu zakladac 2ego posta także mam jeszcze 1 pytanie... dzisiaj jezdżiłem i po paru wiekszych skokach okolo 1metra zauważyłem ze na biegu 1-3(z tyłu) napinacz od przerzutki wchodzi w kolo pomiedzy szprychy i zauważyłem minimalnie wygięty hak... ;/ Czy to wina haka? Troche wyprostowałem go ale dużo to niepomogło ;s. Posiadam z tyłu SRAM SX5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aha i jeszcze jeśli ktoś znajdzie część jakąś lepszą w podobnej cenie proszę o znalezienie również jakiejś drugiej części u tego samego sprzedawcy. Chodzi o to żeby było max. 3 sprzedawców żebym nie musiał płacić 6 razy za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.